Facebook

Com revisar les estadístiques de Facebook? / ¿Cómo revisar las estadísticas de Facebook?

Facebook ofereix unes estadístiques molt completes per saber si les nostres publicacions tenen o no èxit, arriben o no als nostres seguidors. A través de la secció Estadístiques de les nostres pàgines de la xarxa social podem analitzar els usuaris (edat, lloc de residència…) i les interaccions (a quants seguidors arriben, nivells de m’agrada, difusió…). També podeu descarregar informació més detallada de les estadístiques a un arxiu Excel per fer els teus propis gràfics i anàlisi més detallada.

No tinguis por d’explorar les Estadístiques i determinar objectius i mètriques clau pròpies per a la teva organització. Com més sàpigues sobre la teva audiència i la teva pàgina a Facebook, millors resultats tindràs en la teva estratègia i podràs construir una comunitat a Facebook més fidel.

http://quedateaki.co/es/caricaturas/historieta.php?cod=434
http://quedateaki.co/es/caricaturas/historieta.php?cod=434

esp_Facebook ofrece unas estadísticas muy completas para saber si nuestras publicaciones tienen o no éxito, llegan o no a nuestros seguidores. A través de la sección Estadísticas de nuestras páginas de la red social podemos analizar los usuarios (edad, lugar de residencia ) y las interacciones (a cuantos seguidores llegan, niveles de me gusta, difusión ). También puede descargar información más detallada de las estadísticas a un archivo Excel para hacer tus propios gráficos y análisis más detallado.

También podés descargar información más detallada de las Estadísticas a un archivo Excel para hacer tus propios gráficos y análisis más detallado. No tengas miedo de explorar las Estadísticas y determinar objetivos y métricas clave propias para tu organización. Cuanto más sepas sobre tu audiencia y tu página en Facebook, mejores resultados tendrás en tu estrategia y podrás construir una comunidad en Facebook más robusta y fiel.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s