Aplicacions · APP · google

Com promocionar la teva APP? / ¿Cómo promocionar tu APP?

Una de les eines més utilitzades als smartphones són les aplicacions o APP. Tant iPhone com Android disposen de plataformes on baixar-se gratuïtament o de pagament multitud d’aplicacions de diferents àmbits o temes. Molts són els enginyers que es dediquen a crear aplicacions per millorar la nostra vida o simplement per ajudar-nos a passar l’estona. Però davant de tantes i tantes aplicacions i tantes possibilitats, què fer per promocionar la nostra APP? Doncs com quasi sempre, Google ens dóna la solució. Utilitzar la seva eina AdMob.

AdMob és una eina de Google, com pot ser Google Analytics o Adwords, per promocionar aplicacions i també per ingressos a través de la publicitat. Com expliquen al seu web:

  • Al principi. Associeu-vos amb AdMob per beneficiar-vos de la tecnologia i infraestructura més avançades de Google, i així poder impulsar el teu negoci d’aplicacions.
  • Estem al teu costat mentre expandeixes el teu negoci. Connecteu amb milions d’anunciants de Google de tot el món i obtingui grans beneficis. Els seus ingressos es revaloritzaran amb l’aplicació.
  • En el futur. Promociona la teva aplicació, capta nous usuaris i desenvolupa un negoci sostenible.

Més informació: AdMob

http://elcuentodemovistar.blogspot.com.es/2013/12/este-movil-es-una-maravilla.html
http://elcuentodemovistar.blogspot.com.es/2013/12/este-movil-es-una-maravilla.html

esp_Una de las herramientas más utilizadas en los smartphones son las aplicaciones o APP. Tanto iPhone como Android disponen de plataformas donde bajarse gratuitamente o de pago multitud de aplicaciones diferentes ámbitos o temas. Muchos son los ingenieros que se dedican a crear aplicaciones para mejorar nuestra vida o simplemente para ayudarnos a pasar el rato. Pero ante tantas y tantas aplicaciones y tantas posibilidades, qué hacer para promocionar nuestra APP? Pues como casi siempre, Google nos da la solución. Utilizar su herramienta AdMob.

AdMob es una herramienta de Google, como puede ser Google Analytics o Adwords, para promocionar aplicaciones y también por ingresos a través de la publicidad. Como explican en su web:

  • Al principio. Asóciese con AdMob para beneficiarse de la tecnología e infraestructura más avanzadas de Google, y así poder impulsar su negocio de aplicaciones.
  • Estamos a su lado mientras expande su negocio. Conecte con millones de anunciantes de Google de todo el mundo y obtenga grandes beneficios. Sus ingresos se revalorizarán con la aplicación.
  • En el futuro. Promocione su aplicación, capte nuevos usuarios y desarrolle un negocio sostenible

Más información: AdMob

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s