google

La solució per ocultar pestanyes del navegador / La solución para ocultar pestañas del navegador

Una de les característiques de les persones és ser multitask, és a dir, fer vàries coses a la vegada. I aquesta norma també s’aplica en utilitzar l’ordenador. Quantes feines fas a la vegada? I el més important, quantes pàgines d’Internet tens obertes en el mateix moment? Els navegadors s’omplen de pestanyes, algunes per consultar un moment (per exemple el traductor), d’altres que han d’estar fixades tot l’horari laboral (com el correu). Per això et proposem dos trucs per controlar les pestanyes amb Google Chrome i evitar situacions “perilloses” amb el teu cap.

Com fixar una pestanya? A través de la seva funció de Pin, Chrome ens permet mantenir una pestanya sempre en la mateixa posició, per no perdre accidentalment, moure-la de lloc o tancar-la. Això s’accedeix fent clic dret sobre la pestanya, i seleccionant “Pin tab o “fixar pestanya”.

Com ocultar una pestanya? Estem mirant alguna cosa indegut que ens baixa la productivitat en el treball i s’acosta el nostre cap? No hem de desesperar: pressionant F4 a Chrome, s’ocultaran les pestanyes. Per fer-ho, necessitem tenir instal · lada una extensió anomenada Panic Button, que ens permetrà ocultar algunes pestanyes o la totalitat d’elles.

http://www.listasde10.com/2014/04/10-chistes-mas-crueles-de-internet.html
http://www.listasde10.com/2014/04/10-chistes-mas-crueles-de-internet.html

esp_ Una de las características de las personas es ser multitask, es decir, hacer varias cosas a la vez. Y esta norma también se aplica al utilizar el ordenador. Cuántas tareas haces a la vez? Y lo más importante, cuántas páginas de Internet tienes abiertas en el mismo momento? Los navegadores se llenan de pestañas, algunas para consultar un momento (por ejemplo el traductor), otros que deben estar fijadas todo el horario laboral (como el correo). Por eso te proponemos dos trucos para controlar las pestañas con Google Chrome y evitar situaciones “peligrosas” con tu jefe.

¿Cómo fijar una pestaña? A través de su función de Pin, Chrome nos permite mantener una pestaña siempre en la misma posición, para no perderla accidentalmente, moverla de lugar o cerrarla. Esto se accede haciendo clic derecho sobre la pestaña, y seleccionando “Pin tab” o “fijar pestaña”.

¿Cómo ocultar una pestaña? ¿estamos mirando algo indebido que nos baja la productividad en el trabajo y se acerca nuestro jefe? No tenemos que desesperar: presionando F4 en Chrome, se ocultarán las pestañas. Para poder hacerlo, necesitamos tener instalada una extensión llamada Panic Button, que nos permitirá ocultar algunas pestañas o la totalidad de ellas.

Fuente: Bitelia

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s