Community Manager · Crisis

Black Hat SEO o SEO il·legal /SEO ilegal

Sabeu què és Black Hat SEO? És un conjunt de tècniques il·legals o il·lícites que utilitzen els experts en Comunicació junt amb els informàtics per col·locar els webs corporatius amb un posicionament òptim. És a dir, fan “trampa”. I dic lo de fer trampa perquè en alguns blocs ens parlen d’il·legalitats, però no sé fins a quin punt totes aquestes manipulacions consten com a il·legals en algun codi jurídic.

Però, vaja, que tots sabem que a la comunitat internauta hi ha una sèrie de normes d’ètica que no es poden saltar, i els Community que ho fan estan posant en evidència a les empreses per les que treballen, fins i tot les posen en perill de tancament per parts dels cercadors.

Com a vegades es diu: “La policía no es tonta”… i els cercadors encara menys, per tant, acaben detectant les trampes per pujar de SEO. Això passa com quan els “listillos” obre un perfil personal a Facebook per a una empresa, quan el que s’ha de fer és una Fan Page. Què passa? Que quan Facebook ho detecta, ho penalitza.

Algunes tècniques de Black Hat SEO són:

Text ocult: escriure text ocult en la mateixa pàgina. AIxò s’aconsegueix per exemple escrivint amb el mateix color del fons de pàgina o posar un text tan petit que ni es vegi.

  • Enllaços no relacionats: una tècnica per millorar el SEO és fer intercanvi d’enllaços. Però heu d’anar molt en compte de no enllaçar amb webs que utilitzin procediments il·legals, ni amb webs de contingut per adults, d’apostes, etc
  • Granges d’enllaços: S’ha posat molt de moda, sobretot amb els blocs, crear webs amb molts enllaços interrelacionats per aconseguir ser una xarxa gran i augmentar el SEO de tots plegats. Atenció: els cercadors ho detecten facilment…
  • Claus d’spam: Hi ha CM que,j untament amb els informàtics, col·loquen tantes paraules claus com sigui possible en textos ocults, en metatags, texts alternatius, comentaris, text en imatges, etc. Poden ser frases com “La fruita dolça a Lleida, és la fruita dolça més bona de Lleida on es menja més fruita dolça als voltants de Lleida”.

Coneixes més maneres de fer Black Hat SEO?

www.vilmanunez.com
http://www.vilmanunez.com

Esp.Sabéis qué es Black Hat SEO ? Es un conjunto de técnicas ilegales o ilícitas que utilizan los expertos en Comunicación junto con los informáticos para colocar los webs corporativos con un posicionamiento óptimo . Es decir, hacen ” trampa” . Y digo lo de hacer trampa porque en algunos bloques nos hablan de ilegalidades , pero no sé hasta qué punto todas estas manipulaciones constan como ilegales en algún código jurídico.

Pero vamos, que todos sabemos que la comunidad internauta hay una serie de normas de ética que no se pueden saltar , y los Community que lo hacen están poniendo en evidencia a las empresas para las que trabajan , incluso las ponen en peligro de cierre por parte de los buscadores .

Como a veces se dice : “La policía no se tonta ” … y los buscadores aún menos , por tanto , acaban detectando las trampas para subir de SEO . Esto ocurre como cuando los ” listillos ” abre un perfil personal en Facebook para una empresa, cuando lo que hay que hacer es una Fan Page . ¿Qué pasa? Que cuando Facebook lo detecta, lo penaliza .

Algunas técnicas de Black Hat SEO son:

Texto oculto: escribir texto oculto en la misma página . Esto se consigue por ejemplo escribiendo con el mismo color del fondo de página o colocar un texto tan pequeño que ni se vea.

 

  • Enlaces no relacionados: una técnica para mejorar el SEO es hacer intercambio de enlaces. Pero debe tener mucho cuidado de no enlazar con webs que utilicen procedimientos ilegales, ni con webs de contenido para adultos, de apuestas, etc
  • Granjas de enlaces: Se ha puesto muy de moda, sobre todo con los blogs , crear webs con muchos enlaces interrelacionados para conseguir ser una red grande y aumentar el SEO de todos. Atención: los buscadores lo detectan fácilmente …
  • Claves de spam: Hay CM que , yuntamiento con los informáticos, colocan tantas palabras como sea posible en textos oculto , en meta tags, textos alternativos, comentarios, texto en imágenes, etc. Pueden ser frases como “La fruta dulce en Lleida, es la fruta dulce más buena de Lleida donde se come más fruta dulce en los alrededores de Lleida”.


¿Conoces más maneras de hacer Black Hat SEO ?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.