Aplicacions · APP

Com descarregar un video a Vine / Cómo descargar un video en Vine

A Vine moltes vegades trobem vídeos espectaculars i interessants que en algun moment has pensat que volies tenir-los. Però com fer per treure aquest vídeo de Vine? Gràcies a tecnologia.uncomo.com sabem com. El procés és curt i fàcil.

Entra a http://vine.co i accedeix al teu compte (al botó en el qual diu Login, a dalt a la dreta). Una vegada en ella situa’t al vídeo que vulguis descarregar. Fes clic amb el botó dret sobre el vídeo i, entre les opcions que t’apareixen, selecciona “Guardar vídeo com“. Accepta la descàrrega. Pots canviar abans el nom si vols per fer-lo més fàcil de trobar. Si et fixes, veuràs també que el que estàs descarregant fitxer. Mp4.

Llest! Seguint aquests senzills passos, ja hauràs aconseguit descarregar teu vídeo Vine.

http://javirovella.blogspot.com.es/2010/11/chiste-diario-espana.html
http://javirovella.blogspot.com.es/2010/11/chiste-diario-espana.html

esp_En Vine muchas veces encontramos vídeos espectaculares e interessantes que en algun momento has pensado que querías tenerlo. Pero ¿cómo hacer para sacar ese vídeo de Vine? Gracias a tecnologia.uncomo.com sabemos como. El proceso es corto y fácil.

Entra en http://vine.co y accede a tu cuenta (en el botón en el que dice Login, arriba a la derecha). Una vez en ella sitúate en el vídeo que quieras descargar. Haz clic con el botón derecho sobre el vídeo y, entre las opciones que te aparecen, selecciona “Guardar vídeo como“. Acepta la descarga. Puedes cambiarle antes el nombre si quieres para hacerlo más fácil de encontrar. Si te fijas, verás también que lo que estás descargando es un archivo .mp4.

¡Listo! Siguiendo estos sencillos pasos, ya habrás conseguido descargar tu vídeo de Vine.

Fuente: tecnologia.uncomo.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s