e-books

Més 10.000 poemes gratis / Más de 10.000 poemas gratis

Busca poemas, és una web amb una gran col·lecció de poemes d’alguns dels poetes hispanoparlants de més renombre.El lloc web inclou més de 10.000 poemes de 200 autors diferents.

Pots trobar un poema buscandeo pel nom de l’autor, com també hi ha l’alternativa de realitzar la recerca per categories: poemes d’amor, poemes de desamor, poemes d’amistat i poemes religiosos.

El lloc web també compta amb un analitzador de poemes, on pots posar un fragment del poemes que desitges cercar. A Continuació, el lloc et mostra el poema o els poemes que compten amb una frase com la que has col·locat.

www.notecases.com
http://www.notecases.com

Esp.- Busca poemas, es una web con una gran colección de poemas de algunos dlos poetas hispanohablantes de más renombre.El sitio web incluye más de 10.000 poemas de 200 autores diferentes. 

Puedes encontrar un poema buscandeo por el nombre del autor, como también existe la alternativa de realizar la búsqueda por categorías: poemas de amor, poemas de desamor, poemas de amistad y poemas religiosos.

El sitio web también cuenta con un analizador de poemas,  donde puedes poner un fragmento del poemas que deseas buscar. A continuació,  el sitio te muestra el poema o los poemas que cuentan con una frase como la que has colocado.

Fuente: Compuadictos

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s