Aplicacions · APP

Monedes virtuals

La moneda virtual Amazon Coins arriba a Espanya i, amb ella, podrem pagar llibres, música i aplicacions a la botiga Amazon. Les Amazon coins poden ser una gran alternativa per pagar a Internet, però tot depèn de que la gent les utilitzi, que veritablement les usin com a moneda de canvi.

Per promocionar, Amazon regala 500 coins (equivalent a 5 euros) a tots els compradors d’un Kindle Fire o simplement per instal·lar una aplicació a la tauleta. A la seva web trobaràs un munt d’aplicacions per descarregar i, com més descarreguis, més estalviaràs.

www.ansioliticos.com
http://www.ansioliticos.com

Esp.- La moneda virtual Amazon Coins llega a España y, con ella, podremos pagar libros, música y aplicaciones en la tienda Amazon. Las Amazon coins pueden ser una gran alternativa para pagar en Internet, pero todo depende de que la gente las utilice, que verdaderamente las usen como moneda de cambio.

Para promocionarlas, Amazon regala 500 coins (equivalente a 5 euros) a todos los compradores de una Kindle Fire o simplemente por instalar una aplicación en tu tablet. En su web encontrarás un montón de aplicaciones para descargar y, cuantas más descargues, más ahorrarás.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s