Facebook

Vols crear una portada per facebook? / ¿Quieres crear una portada para Facebook?

Una manera original i ràpida de crear una portada per les xarxes socials com Facebook o Twitter és formar un núvol de paraules. Hi ha diverses aplicacions per fer-ho, però avui és proposem una de molt fàcil i intuitiva: Tagxedo.

Tagxedo és una de les eines 2.0 més conegudes per crear núvols de paraules interactives. L’eina s’utilitza sense necessitat de registre, és molt intuïtiva i amb una interfície clara que facilita el treball. Els núvols de paraules creades amb Tagxedo es descarreguen en diversos formats i es comparteixen a la xarxa a través de les xarxes socials. Tagxedo una galeria amb exemples de treballs d’altres usuaris que ens pot interessar visitar. Pots escollir formes, colors, tipografies, orientació… i crear el núvol a través del teu web o introduint les teves paraules.

mimcomunicacio

esp_Una manera original y rápida de crear una portada por las redes sociales como Facebook o Twitter es formar una nube de palabras. Hay varias aplicaciones para hacerlo, pero hoy es proponemos una muy fácil e intuitiva: Tagxedo.

Tagxedo es una de las herramientas 2.0 más conocidas para crear nubes de palabras interactivas. La herramienta se utiliza sin necesidad de registro, es muy intuitiva y con una interfaz clara que facilita el trabajo. Las nubes de palabras creadas con Tagxedo se descargan en varios formatos y se comparten en la red a través de las redes sociales. Par utilizar la herramienta es necesario tener instalado el plugin Silverlight, la web de la herramienta ofrece el enlace para su descarga. Tagxedo cuenta con una galería con ejemplos de trabajos de otros usuarios que nos puede interesar visitar. Puedes escoger formas, colores, tipografías, orientación y crear la nube a través de tu web o introduciendo tus palabras.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.