skype

Skype: videoconferències gratuïtes en grup / videoconferencias gratuitas en grupo

Skype ofereix la possibilitat de realitzar videoconferències en grup de manera gratuïta. Fins ara el programa de videotrucades només permetia aquesta opció múltiple en la versió de pagament, de manera que només era gratis fer una videotrucada.

Aclaparada per la pressió de Google Hangouts, la plataforma de videoconferències i telefonia per IP de Microsoft ha anunciat que la seva funció de conversa en vídeo per a grups deixarà de ser exclusiva dels usuaris del servei premium, que requeria una subscripció de prop de 10 euros al mes. Com a conseqüència directa, Skype ha retirat el pla de subscripció de pagament de la seva pàgina web mentre ho reformula per adaptar-lo als serveis oferts. El servei de videotrucades en grup de Skype s’ofereix de forma gratuïta per equips Windows i Mac i serà possible mantenir converses amb un màxim de deu persones.

http://siemprefeliz.com/group/chistesbuenosparareirnosjajaja?groupUrl=chistesbuenosparareirnosjajaja&xg_source=activity&test-locale=&exposeKeys=&xg_pw=&xgsi=&groupId=&id=2287757%3AGroup%3A239641&xgi=&xn_debug=&test_embed=&test_baz_7722=&test_baz_6713=&page=45
http://siemprefeliz.com/group/chistesbuenosparareirnosjajaja?groupUrl=chistesbuenosparareirnosjajaja&xg_source=activity&test-locale=&exposeKeys=&xg_pw=&xgsi=&groupId=&id=2287757%3AGroup%3A239641&xgi=&xn_debug=&test_embed=&test_baz_7722=&test_baz_6713=&page=45

esp_ Skype  ofrece la posibilidad de realizar videoconferencias en grupo de manera gratuita. Hasta ahora el programa de videollamadas sólo permitía esta opción múltiple en la versión de pago, de modo que sólo era gratis hacer una videollamada.

Tras la presión de su competidor director, Google Hangouts, la plataforma de videoconferencias y telefonía por IP de Microsoft ha anunciado que su función de conversación en vídeo para grupos dejará de ser exclusiva de los usuarios del servicio premium, que requería una suscripción de cerca de 10 euros al mes. Como consecuencia directa, Skype ha retirado el plan de suscripción de pago de su página web mientras lo reformula para adaptarlo a los servicios ofrecidos. El servicio de videollamadas en grupo de Skype se ofrece de forma gratuita para equipos Windows y Mac. En ordenadores personales será posible mantener conversaciones con un máximo de diez personas.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.