pinterest

Pinterest presenta novetats / novedades

Els companys de Ticbeat ens han explicat les darreres novetats de Pinterest. En concret són tres, recerques guiades, categories personalitzades i millores en l’algorisme que s’ocupa de la part de “Pines relacionats, que com donen solució als dos principals problemes de Pinterest conseqüència de l’ingent volum de continguts que allotgen: la dificultat de trobar material que estem buscant, o de descobrir coses de manera fortuïta que quadrin amb els nostres interessos.

  • Les recerques guiades, és un nou sistema de cerca que permet a l’usuari buscar continguts relacionats amb algun tema en particular i després delimitar resultats afegint termes suggerits que descriuen aspectes d’aquest tema. El millor és que per la forma d’executar l’invent, realment també és un motor de descobrimen.
  • Les categories personalitzades pel que sembla es tracta de la implementació d’una funcionalitat en l’apartat de categories de Pinterest gràcies al qual l’usuari podrà afegir noves categories basades en els seus propis taulers més enllà de les 32 de què disposen actualment (davant determinades accions Pinterest suggerirà automàticament a l’usuari categories que li podrien interessar).
  • Les millores en l’algorisme que s’ocupa de la part de “Pines relacionats”. Es va explicar que han remodelat aquest algoritme perquè en cada pin mostri altres relacionats més rellevants i variats (per exemple en consultar un pin del compte de Levis protagonitzat per una de les seves dessuadores, en l’apartat inferior de Pines relacionats” l’algorisme d’imprimir no només aquells altres que versen sobre dessuadores de la marca sinó també d’altres marques, productes similars etc).

Poc a poc anirem veient les novetats.

http://www.ticbeat.com/socialmedia/pinterest-presenta-novedades/
http://www.ticbeat.com/socialmedia/pinterest-presenta-novedades/

esp_Los compañeros de Ticbeat nos han explicado las últimas novedades de Pinterest. En concreto son tres, búsquedas guiadas, categorías personalizadas y mejoras en el algoritmo que se ocupa de la parte de ” Pines relacionados”, que como dan solución a los dos principales problemas de Pinterest consecuencia del ingente volumen de contenidos que alojan: la dificultad de encontrar material que estamos buscando o de descubrir cosas de manera fortuita que cuadren con nuestros intereses.

  • Las búsquedas guiadas es un nuevo sistema de búsqueda que permite al usuario buscar contenidos relacionados con algún tema en particular y luego delimitar resultados añadiendo términos sugeridos que describen aspectos de este tema. Lo mejor es que por la forma de ejecutar el invento, realmente también es un motor de descubrimiento .
  • Las categorías personalizadas al parecer se trata de la implementación de una funcionalidad en el apartado de categorías de Pinterest gracias al cual el usuario podrá añadir nuevas categorías basadas en sus propios tableros más allá de las 32 de que disponen actualmente (frente determinadas acciones Pinterest sugerirá automáticamente al usuario categorías que le podrían interesar).
  • Las mejoras en el algoritmo que se ocupa de la parte de ” Pines relacionados”. Se explicó que han remodelado este algoritmo porque en cada pin muestre otros relacionados más relevantes y variados (por ejemplo en consultar un pin de la cuenta de Levis protagonizado por una de sus sudaderas , en el apartado inferior de ” Pines relacionados” la algoritmo de imprimir no sólo aquellos otros que versan sobre sudaderas de la marca sino también de otras marcas , productos similares etc ).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s