Android · Whatsapp

Firechat: envia missatges sense connexió / envía mensajes sin conexión

Firechat és una recent aplicació que permet xatejar sense disposar de connexió a Internet. I com és possible? Mitjançant un sistema de connectivitat basat en Bluetooh i Wi-Fi. Aquest servei permet mantenir en contacte als usuaris propers, per la connexió, de manera anònima quan l’accés a la xarxa no és possible.

Com és que FireChat aconsegueix funcionar sense accés a Internet? FireChat utilitza una estructura de comunicació anomenada Multipeer Connectivity Framework (MCF), una plataforma composta per diversos dispositius connectats entre si a través d’una connexió Bluetooth o WiFi, dins d’un rang de 10 metres, aproximadament. Els usuaris que es trobin dins d’aquesta xarxa podran intercanviar missatges i fotos entre si, sense tenir la necessitat d’estar connectats a Internet.

Però la clau està en que cada usuari connectat a aquesta sessió de FireChat estén la cobertura de la xarxa; la gràcia del servei és que no requereix un servidor que processi els missatges, sinó que són els mateixos dispositius integrants del grup que està connectat en determinat moment els que els fan circular i sumen usuaris. Cada nou agregat a aquesta xarxa temporal estén la seva cobertura.

L’aplicació és gratuïta i ja està disponible per IPhone i Android.

http://www.cuantarazon.com/771448/line-vs-whatsapp
http://www.cuantarazon.com/771448/line-vs-whatsapp

esp_ Firechat es una reciente aplicación que permite chatear sin tener conexión a Internet. Mediante un sistema de conectividad basado en Bluetooth y Wi-Fi, este servicio ofrece mantener en contacto a los usuarios cercanos de forma anónima cuando el acceso a la Red no es posible.

¿Cómo es que FireChat logra funcionar sin acceso a Internet? FireChat utiliza una estructura de comunicación denominada Multipeer Connectivity Framework (MCF), una plataforma compuesta por diversos dispositivos conectados entre sí a través de una conectividad Bluetooth o Wi-Fi, dentro de un rango de 10 metros, aproximadamente. Los usuarios que se encuentren dentro de esta red podrán intercambiar mensajes y fotos entre sí, sin tener la necesidad de estar conectados a Internet.

Pero la clave está en que cada usuario conectado a esa sesión de FireChat extiende la cobertura de la red; la gracia del servicio es que no requiere un servidor que procese los mensajes, sino que son los mismos dispositivos integrantes del grupo que está conectado en determinado momento los que los hacen circular y suman usuarios. Cada nuevo agregado a esa red temporal extiende su cobertura.

La aplicación es gratuita y ya está disponible para iPhone y Android.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.