social media · Uncategorized

Promocions pel Dia de la Mare / Promociones para el Día de la Madre

El proper diumenge celebrem el Dia de la Mare. Una festa dedicada a aquelles dones que vetllen dia a dia pels seus fills i filles. Però una celebració que també s’ha convertit en un dia especial per a les empreses i entitats que aprofiten aquestes dates senyalades per oferir els seus productes i serveis. Aprofitant la festa, moltes empreses ofereixen promocions i una bona manera de fer-ho és a través de les xarxes socials. Aquí us deixem un breu resum de promocions actuals per aquesta festa. Què us semblen?

 • Facebook:
  • Bisuteria hecha a mano Nuricha: sortegen un penjoll de 25 mm en to plata amb cordó de cautxú de joieria amb el lema “perquè ho dic jo i puntETS LA MEVA SUPER MARE. Per participar s’ha de seguir al facebook i compartir la publicació.
  • Estée Lauder ha posat en marxa un concurs en Facebook per aconseguir un lot de productes ENVY compost per 2 barres de llavis i 2 laques d’ungles de primeríssima qualitat. Per participar cal que responguis una pregunta com fas perquè enviden la barra de llavis? La resposta ha de ser de les més originals de la setmana per aconseguir un dels premis setmanals.
 • Vàries xarxes socials unides:
  • #MamáEsUnaJoya: concurs de la Joieria Miguel a través de les seves xarxes socials facebook, twitter i Google+ que regala uns elegants pendents de plata llargs xapats en or groc amb quars verd i gris d’origen hidrotermal (sintètics), tots dos facetats.
 • Promocions fora d’Espanya: Eshopmiami: has de ser fan (Me gusta) de Eshopmiami a Facebook i participar dels diferents punts que es van proposant.
 • Promocions a través del blog: amb un sorteig de maquillatge, així com Astor a través del seu web. 

http://www.mrwonderfulshop.es/es/

esp_El próximo domingo celebramos el Día de la Madre. Una fiesta dedicada a aquellas mujeres que velan día a día por sus hijos e hijas. Pero una celebración que también se ha convertido en un día especial para las empresas y entidades que aprovechan estas fechas señaladas para ofrecer sus productos y servicios. Aprovechando la fiesta, muchas empresas ofrecen promociones y una buena manera de hacerlo es a través de Facebook. Aquí os dejamos un breve resumen de promociones actuales para esta fiesta. ¿Qué os parecen?

 • Facebook:
  • Bisuteria hecha a mano Nuricha: sortean un colgante de 25 mm en tono plata con cordon de caucho de joyeria con el lema”por que lo digo yo y punto” ERES MI SUPER MAMÁ. Para participar se debe seguir el facebook y compartir la publicación.
  • Estée Lauder ha puesto en marcha un concurso en facebook para lograr un lote de productos ENVY compuesto por 2 barras de labios y 2 lacas de uñas de primerísima calidad. Para participar es necesario que respondas una pregunta ¿cómo haces para que enviden tu barra de labios? La respuesta deberá ser de las más originales de la semana para lograr uno de los premios semanales.
 • Varias redes sociales unidas:
  • #MamáEsUnaJoya: concurso de la Joyeria Miguel a traves de sus redes sociales facebook, twitter y Google+ que regala unos elegantes pendientes de plata largos chapados en oro amarillo con cuarzos verde y gris de origen hidrotermal (sintéticos), ambos facetados. 
 • Promociones fuera de España: Eshopmiami: tienes que ser fan (Me gusta) de Eshopmiami en Facebook, y participar de las consignas que se irán proponiendo. Sorteo entre todos los participantes.
 • Promociones a través del blog: con un sorteo de maquillaje incluido, así com Astor a través de su web.

Alguna propuesta más?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.