Concursos · Emprenedoria · Empreneduria · organització

Mecenatge per a obres de temàtica econacionalitària / Mecenazgo para obras econacionalitarias

Els nostres amics del bloc Econacionalitarisme volen donar un pas endavant per la seva causa i han decidit fer de mecenes. Han posat en marxa una campanya de suport a la publicació d’obres de temàtica econacionalitàriaEl suport consistirà en la concessió de la quantitat de mil euros, ampliable fins a un 50% més segons les característiques de la proposta, per a permetre almenys la publicació de 100 exemplars de l’obra seleccionada.

Amb aquests ajuts volen donar una visió àmplia de quins són els trets bàsics d’aquesta proposta ideològica i, alhora, anar oferint tot un ventall de temes vistos des d’aquesta perspectiva. La convocatòria dels ajuts és un pas més per incrementar la difusió del missatge econacionalitari i també per multiplicar el debat que sense dubte anirà enriquint aquesta combinació de biodiversitat i cultudiversitat, de democràcia i socialisme.

Si teniu aquests ideals i voleu publicar sobre aquesta temàtica, us convidem a entrar al seu bloc, llegir les bases i participar. Ja ens avisareu si sou escollits! Nosaltres seguirem els avenços d’aquesta iniciativa.

pasqua social

esp_ Nuestros amigos del blog Econacionalitarisme quieren dar un paso adelante para su causa y han decidido hacer de mecenas. Han puesto en marcha una campaña de apoyo a la publicación de obras de temática aconacionalitària. El soporte consistirá en la concesión de la cantidad de mil euros, ampliable hasta un 50 % más según las características de la propuesta, para permitir al menos la publicación de 100 ejemplares de la obra seleccionada.

Con estas ayudas quieren dar una visión amplia de cuáles son los rasgos básicos de esta propuesta ideológica y , al mismo tiempo, ir ofreciendo todo un abanico de temas vistos desde esta perspectiva. La convocatoria de las ayudas es un paso más para incrementar la difusión del mensaje econacionalitari y también para multiplicar el debate que sin duda irá enriqueciendo esta combinación de biodiversidad y cultudiversitat, de democracia y socialismo.

Si tiene estos ideales y desea publicar sobre esta temática, os invitamos a entrar en su blog, leer las bases y participar. ¡Ya nos avisaréis si os escogen ! Nosotros seguiremosde cerca los avances de esta iniciativa.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.