Aplicacions · APP · e-books

Aplicacions pels amants dels llibres / Aplicaciones para los amantes de los libros

Avui Dia de Sant Jordi i Dia del Llibre teníem l’obligació de preparar un post centrat en aquesta festivitat. I us fem un petit resum de les millors aplicacions pels amants dels llibres. Animeu-vos i compreu-vos un llibre!

Aplicacions per iPhone, des de l’Apple Store podem descarregar moltes aplicaciones per poder descarregar llibres electrònics, aquí us en proposem 5:

 1. iBooks: la compra de llibres electrònics a través de la botiga eBooks és molt similar a la compra de qualsevol altre producte a través d’App Store. Inclou milers de llibres en espanyol i els pots classificar en diferents categories, així pots tenir un biblioteca ordenada. Fàcil d’usar, per passar d’una col · lecció a una altra només has de lliscar el dit cap a la dreta o l’esquerra. Dissenyada exclusivament per utilitzar al teu iPhone o amb l’iPad.
 2. B&N Bookstore: Barnes & Noble també té la seva pròpia oferta per l’iPhone. podent accedir al seu catàleg gràcies a la seva aplicació.Sens dubte, hi ha molts més llibres en anglès.
 3. Kindle Amazon: amb aquesta aplicació desenvolupada per Amazon podem descarregar els llibres existents per Kindle i llegir-los en els nostres iPhone. A més et permet llegir llibres de text i documents PDF.
 4. Stanza: aplicació gratuïta i fàcil d’utilitzar. A més pots transferir aquests llibres al teu pc fàcilment utilitzant Stanza Desktop. Idioma: espanyol.
 5. 100.000 libros Wattpad: Wattpad permet que tu siguis l’encarregat de configurar la mida de lletra, la font i els colors del text i fons, segons les teves preferències. Com en les apps anteriors, podràs navegar, buscar llibres per títol i gènere, i afegir-los a la teva biblioteca personal. També pots triar l’idioma. Compta amb una opció de desplaçament automàtic del text perquè no hagis de fer res per passar de pàgina. A més, et permet llegir en horitzontal o vertical. Això ens garanteix una lectura relaxada i còmoda.

Aplicacions per Android, algunes de les aplicacions proposades anteriorment també es poden utilitzar amb Android (com Kindle), però aquí en teniu d’altres:

 1. Google Play Books: aplicació gratuïta desenvolupada pel gegant Google. Google Play Books és una senzilla app per Android que et permet llegir llibres en diferents formats, i que a més t’ofereix una forma ràpida de comprar llibres a través de la botiga de Google, des supervendes fins a llibres més rars. Disposa a la base de dades més d’una bona quantitat de llibres gratuïts.
 2. Aldiko: suporta diferents formats i és completament personalitzable per ajustar als teus gustos de lectura. Aquesta és la versió gratuïta, encara que existeix una versió de pagament amb algunes millores, com l’absència de publicitat, la possibilitat d’escriure notes i l’existència d’un giny d’escriptori.
 3. Moon+Reader: lector personalitzable amb diferents temes, entre els quals s’inclouen temes de dia i temes de nit, per a una experiència de lectura nocturna més relaxada. Moon + Reader et permet crear els teus propis gestors per desenvolupar fins a 15 esdeveniments diferents, com cerca de paraules, accedir a marcadors o mida de la lletra, i ofereix fins a cinc formes diferents de navegació de lectura.
 4. Cool Reader: lector de llibres que suporta múltiples formats de lectura i que ofereix les característiques pròpies d’aquest tipus d’aplicacions, amb la possibilitat de personalitzar diferents textures de fons
 5. Audible: vols llegir però tens els ulls i les mans ocupades en una altra cosa? Doncs la resposta és Audible. Aquesta aplicació serveix per accedir i escoltar llibres narrats, amb una biblioteca de més de cent mil llibres, això sí, gairebé tots en anglès. Té funcions molt interessants com la manera somni, amb el que podràs escoltar un conte al llit i l’aplicació s’apagarà a l’hora en què l’hagis programat perquè puguis dormir tranquil.
http://listasdelibros.blogspot.com.es/2012/04/top10-las-10-mejores-vinetas-del-dia.html
http://listasdelibros.blogspot.com.es/2012/04/top10-las-10-mejores-vinetas-del-dia.html

esp_ Hoy Día de Sant Jordi y Día del Libro teníamos la obligación de preparar un post centrado en esta festividad . Y os hacemos un pequeño resumen de las mejores aplicaciones para los amantes de los libros . Animaros y comprad un libro !

Aplicaciones para iPhone, desde el Apple Store podemos descargar muchas aplicaciones para poder descargar libros electrónicos, aquí os proponemos 5:

 1. iBooks: la compra de libros electrónicos a través de la tienda eBooks es muy similar a la compra de cualquier otro producto a través de App Store. Incluye miles de libros en español y los puedes clasificar en diferentes categorías, así puedes tener un biblioteca ordenada. Fácil de usar, para pasar de una colección a otra sólo tienes que deslizar el dedo hacia la derecha o la izquierda. Diseñada exclusivamente para utilizar tu iPhone o con el iPad.
 2. B & N Bookstore: Barnes & Noble también tiene su propia oferta para el iPhone. pudiendo acceder a su catálogo gracias a su aplicació. Sin duda, hay muchos más libros en inglés.
 3. Kindle Amazon: con esta aplicación desarrollada por Amazon podemos descargar los libros existentes para Kindle y leerlos en nuestros iPhone. Además te permite leer libros de texto y documentos PDF.
 4. Stanza: aplicación gratuita y fácil de usar. Además puedes transferir estos libros en tu pc fácilmente utilizando Stanza Desktop. Idioma: español.
 5. 100.000 libros Wattpad: Wattpad permite que tú seas el encargado de configurar el tamaño de letra, la fuente y los colores del texto y fondo, según tus preferencias. Como en las apps anteriores, podrás navegar, buscar libros por título y género, y añadirlos a tu biblioteca personal. También puedes elegir el idioma. Cuenta con una opción de desplazamiento automático del texto para que no tengas que hacer nada para pasar de página. Además, te permite leer en horizontal o vertical. Esto nos garantiza una lectura relajada y cómoda.

Aplicaciones para Android , algunas de las aplicaciones propuestas anteriormente también se pueden utilizar con Android (como Kindle ), pero aquí tenéis otras:

 1. Google Play Books: aplicación gratuita desarrollada por el gigante Google. Google Play Books es una sencilla app para Android que te permite leer libros en diferentes formatos , y que además te ofrece una forma rápida de comprar libros a través de la tienda de Google desde superventas hasta libros más raros. Dispone en la base de datos más de una buena cantidad de libros gratuitos.
 2. Aldiko: soporta diferentes formatos y es completamente personalizable para ajustarse a tus gustos de lectura . Esta es la versión gratuita , aunque existe una versión de pago con algunas mejoras , como la ausencia de publicidad , la posibilidad de escribir notas y la existencia de un widget de escritorio .
 3. Moon + Reader: lector personalizable con diferentes temas, entre los que se incluyen temas de día y temas de noche, para una experiencia de lectura nocturna más relajada. Moon + Reader te permite crear tus propios gestores para desarrollar hasta 15 eventos diferentes, como búsqueda de palabras , acceder a marcadores o tamaño de la letra , y ofrece hasta cinco formas diferentes de navegación de lectura.
 4. Cool Reader: lector de libros que soporta múltiples formatos de lectura y que ofrece las características propias de este tipo de aplicaciones, con la posibilidad de personalizar diferentes texturas de fondo.
 5. Audible: quieres leer pero tienes los ojos y las manos ocupadas en otra cosa? Pues la respuesta es Audible. Esta aplicación sirve para acceder y escuchar libros narrados, con una biblioteca de más de cien mil libros, casi todos en inglés  Tiene funciones muy interesantes como el modo sueño, con el que podrás escuchar un cuento en la cama y la aplicación se apagará a la hora en que lo hayas programado para que puedas dormir tranquilo.

 

Fuentes: eliphone.about.com / abc.es

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.