Reputació · social media · Twitter

Tens seguidors falsos a Twitter? ¿Tienes seguidores falsos en Twitter?

No entrarem en el debat de si és millor tenir molts seguidors o menys seguidors però actius, perquè tots i totes coneixeu el nostre punt de vista: els seguidors han de ser actius, que col·laborin, que interactuïn, Per saber si el teu compte a Twitter és “sa “, si té bons seguidors, et presentem; Fake Follower Check, una eina creada per Status People que et permet descobrir com és de sa el teu compte de Twitter.

Per utilitzar aquesta eina, tot el que necessites és connectar amb l’API de Twitter. Quan ho hagis fet, Fake Follower Check escanejarà el teu compte per determinar quants seguidors falsos i inactius tens. I si ets community manager, també pots utilitzar Fake Follower Check com una forma d’esbrinar la qualitat de seguidors que té l’empresa que t’ha contractat.

 

http://www.jrmora.com/blog/
http://www.jrmora.com/blog/

esp_ No entraremos en el debate de si es mejor tener muchos seguidores o menos seguidores pero activos, porque todos y todas conocéis nuestro punto de vista: los seguidores han de ser activos, que colaboren, que interactuen, Para saber si tu cuenta en Twitter es “sana”, si tiene buenos seguidores, te presentamos; Fake Follower Check, una herramienta creada por Status People que te permite descubrir como es de sana tu cuenta de Twitter.

Para utilizar esta herramienta, todo lo que necesitas es conectarte con el API de Twitter. Cuando lo hayas hecho, Fake Follower Check escaneará tu cuenta para determinar cuántos seguidores falsos e inactivos tienes. Y si eres community manager, también puedes utilizar Fake Follower Check como una forma de averiguar la calidad de seguidores que tiene la empresa que te ha contratado.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s