comunicacio · Periodismo

Guia de la comunicació de Lleida / Guía de la comunicación de Lleida

Normalment intentem oferir una imatge global, temes interessants per a totes aquelles persones de parla catalana i castellana. Avui, en canvi, oferim un tema local. I és que també cal donar a conèixer aquelles coses, temes i aspectes que tenim més a prop. Com per exemple la Guia de la Comunicació de Lleida. Una guia completa de mitjans de comunicació i agències de comunicació de les Terres de Ponent. Una eina indispensable si vols estar ben comunicat i si per exemple necessites buscar una agència per contractar.

L’adreça on es pot trobar tota la informació que conté la Guia és: http://guialleida.periodistes.info/ . També es pot consultar al directori de mitjans del web del Col·legi. Aquest nou format digital permetrà tenir la Guia actualitzada permanentment.En la versió online, i per fer més fàcil trobar la informació desitjada, hi ha un cercador que permet buscar-la per nom, població o paraula clau.

La Guia de la Comunicació de Lleida conté informació útil per als periodistes, administracions, entitats i empreses, com per exemple, un llistat de mitjans i corresponsals de Lleida, telèfons i adreces de l’Administració, col·legis professionals, entre altres. La seu del Col·legi de Periodistes de la Demarcació de Lleida encara té disponibles exemplars en format paper de la Guia per a tots aquells col·legiats i col·legiades, mitjans, professionals de la comunicació i entitats que ho desitgin. Poden passar-los a recollir a la seu de Lleida de dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 hores.

T’animes a utilitzar-la?

http://www.expertly.co.uk/99-awesome-examples-of-guerrilla-marketing/
http://www.expertly.co.uk/99-awesome-examples-of-guerrilla-marketing/

esp_ Normalmente intentamos ofrecer una imagen global, temas interesantes para todas aquellas personas de habla catalana y castellana. Hoy, en cambio, ofrecemos un tema local. Y es que también hay que dar a conocer aquellas cosas, temas y aspectos que tenemos más cerca. Como por ejemplo la Guía de la Comunicación de Lleida. Una guía completa de medios de comunicación y agencias de comunicación de Lleida. Una herramienta indispensable si quieres estar bien comunicado y si por ejemplo necesitas buscar una agencia para contratar.

La dirección donde se puede encontrar toda la información que contiene la Guía es: http://guialleida.periodistes.info/. También se puede consultar el directorio de medios de la web del Colegio. Este nuevo formato digital permitirá tener la Guía actualizada permanentment.En la versión online, y para hacer más fácil encontrar la información desead , hay un buscador que permite buscarla por nombre, población o palabra clave .

La Guía de la Comunicación de Lleida contiene información útil para los periodistas, administraciones, entidades y empresas, como por ejemplo, un listado de medios y corresponsales de Lleida, teléfonos y direcciones de la Administración, colegios profesionales, entre otros. La sede del Colegio de Periodistas de la Demarcación de Lleida aún tiene disponibles ejemplares en formato papel de la Guía para todos aquellos colegiados y colegiadas, medios, profesionales de la comunicación y entidades que lo deseen. Pueden pasar a recoger en la sede de Lleida de lunes a viernes de 9:30 a 13:30 horas.

Te animas a utilizarla?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s