blocs

Technorati: el google dels blogs / el google de los blogs

Si busques un blog, necessites Technorati. Technorati és un motor de cerca d’Internet per a buscar blogs, que competeix amb Google, Yahoo!, PubSub i IceRocket. A l’abril de 2006, l’índex de Technorati supera els 34,5 milions de blogs. A l’abril de 2007 es comptabilitzen uns 71 milions de blogs.

Com que en molts casos els blogs queden perduts en els cercadors tradicionals, a Technorati es pot aconseguir informació específica d’ells. Un altre avantatge és que a més d’organitzar blocs segons la rellevància del mateix, també els ordena segons l’última entrada o actualització que s’hagi fet en els seus continguts (recerca cronològica). La principial diferència entre Google i Technorati és l’aspecte temporal. Google ordena els resultats per rellevància mentre que Technorati més dóna més importància a les pàgines que s’han actualitzat més recentment.

La part negativa? No existeix versió en espanyol.

Per formar part de Technorati, has d’ingressar la seva web i escollir l’opció de JOIN. Seguint els passos tradicionals de registre, seràs usuari d’aquest lloc tan interessant.

http://cuidadoconloshuevos.blogspot.com.es/
http://cuidadoconloshuevos.blogspot.com.es/

esp_Si buscas un blog, necesiatas Technorati. Technoraties un motor de búsqueda de Internet para buscar blogs, que compite con Google, Yahoo!, PubSub e IceRocket. En abril de 2006, el índice de Technorati superaba los 34,5 millones de blogs. En junio de 2008 se contabilizan unos 112.8 millones de blogs.

Debido a que en muchos casos los blogs quedan perdidos en los buscadores tradicionales, en Technorati se puede conseguir información específica de ellos. Otra ventaja es que además de organizar blogs según la relevancia del mismo, también los ordena según la última entrada o actualización que se haya hecho en sus contenidos (búsqueda cronológica). La principial diferencia entre Google y Technorati es el aspecto temporal. Google ordena los resultados por relevancia mientras que Technorati además da más importancia a las páginas que se han actualizado más recientemente.

La parte negativa? No existe versión en español.

Para formar parte de Technorati, debes ingresar su web  y escoger la opción de JOIN. Siguiendo los pasos tradicionales de registro, serás usuario de este sitio tan interesante.

Fuentes:
Wikipedia
www.blogoff.es
www.internet.comohacerpara.es

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.