blocs · Uncategorized

Com evitar el Ctrol+C i el Ctrol+V / Cómo evitar el Ctrol+C y el Ctrol+V

Sovint per Internet trobem persones sense respecte pel dret a la propietat ni als autors. Escriure i trobar les paraules per explicar un relat costa i el més fàcil és que arribi algú altre i et faci Ctrol+C i Ctrol+V i copii el teu text sense ni tan sols anomenar l’autor. Copiar i enganxar és tan fàcil com irritant. Per tant, si vols protegir els textos dels teus blogs i webs només has de seguir llegint.

Nuria Garcia Castro ens proposa fer-ho amb la instal·lació d’un simple plugin:

  • WP-Copyright-Protection. Es tracta d’un plugin que protegeix els drets d’autor tant pel text com per les teves imatges. En essència el que fa és que desactiva la còpia de text, de la imatge i manté teu lloc fora d’un iframe. La seva instal·lació és molt senzilla, únicament has de pujar i activar-lo i llest. Entre els usuaris és un dels més populars i dels que millor crítica té.
  • WP-CopyProtect: Entre les característiques de Copy Protect hi ha la desactivació de selecció del text, desactiva el botó dret del ratolí, no afecta el SEO i pots crear una configuració d’usuari. Disposa d’un panell de configuració on podràs personalitzar la configuració. A més també disposa d’una bona popularitat entre els usuaris.
http://desmotivaciones.es/carteles/ctrl-ctrl-c/2
http://desmotivaciones.es/carteles/ctrl-ctrl-c/2

esp_ A menudo por Internet encontramos personas sin respeto por el derecho a la propiedad ni a los autores. Escribir y encontrar las palabras para explicar un relato costa y lo más fácil es que llegue alguien y te haga Ctrol + C y Ctrol + V y copie tu texto sin ni siquiera nombrar el autor. Copiar y pegar es tan fácil como irritante. Por lo tanto, si quieres proteger los textos de tus blogs y webs sólo tienes que seguir leyendo.

Nuria Garcia Castro nos propone hacerlo con la instalación de un simple plugin:

  • WP-Copyright-Protection: Se trata de un plugin que protege los derechos de autor tanto para el texto como para tus imágenes. En esencia lo que hace es que desactiva la copia de texto, de la imagen y mantiene tu sitio fuera de un iframe. Su instalación es muy sencilla, únicamente tienes que subirlo y activarlo y listo. Entre los usuarios es uno de los más populares y de los que mejor crítica tiene.
  • WP-CopyProtect: Entre las características de Copy Protect están la desactivación de selección del texto, desactiva el botón derecho del ratón, no afecta al SEO y puedes crear una configuración específica de usuario. Dispone de un panel de configuración donde podrás personalizar los ajustes. Además también dispone de una buena popularidad entre los usuarios.
Anuncis

2 thoughts on “Com evitar el Ctrol+C i el Ctrol+V / Cómo evitar el Ctrol+C y el Ctrol+V

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.