social media · WEB 2.0 · xarxes socials

Xarxa social per compartir jocs / Red social para compartir juegos

Vols conèixer una innovadora forma de compartir jocs, comentaris, aficions? Et presentem Pong, una xarxa social on l’estructura bàsica és similar a Pinterest. Aquesta nova xarxa social permet als seus usuaris pujar jocs en flash. Un cop compartits, es poden organitzar per categories com: acció i arcade, retro, estratègia i defensa, tirador, trencaclosques i habilitats, aventura i RPG, esports i curses. El que fa interessant aquesta xarxa social és que qualsevol persona pot pujar els seus jocs favorits. D’aquesta manera tens l’oportunitat de provar els jocs d’altres i de comentar que et semblen.

Com funciona? Per afegir els jocs dels teus amics al teu perfil tot el que has de fer és prémer el botó “pong it”, perquè a continuació el joc sigui agregat al teu compte de Pong. també pots plantejar l’opció d’usar-lo com “armari de links” i tenir-los sempre al teu disposició, com passa amb Pinterest.

www.taringa.net
http://www.taringa.net

Esp.- ¿Quieres conocer una novedosa forma de compartir juegos, comentarios, aficiones? Te presentamos Pong ,una red social cuya estructura bàsica es similar a Pinterest. Esta nueva red social permite a sus usuarios subir juegos en flash. Una vez compartidos, se pueden organizar por categorías como: acción y arcade, retro, estrategia y defensa, tirador, rompecabezas y habilidades, aventura y RPG, deportes y carreras. Lo que hace interesante esta red social es que cualquier persona puede subir sus juegos favoritos. De esta manera tienes la oportunidad de probar los juegos de otros y de comentar que te parecen.

¿Cómo funciona? Para agregar los juegos de tus amigos a tu perfil todo lo que debes hacer es presionar el botón “pong it”, para que a continuación el juego sea agregado a tu cuenta de Pong. también puedes plantearte la opción de usarlo como  “armario de links” y tenerlos siempre a tu disposición, como ocurre con Pinterest.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.