social media

Què et semblen els webinar? / ¿Qué te parecen los webinar?

Els webinar són una de les noves modes en formació. Es tracta de seminaris web que s’utilitzen per formació on-line i que compten amb un professor/ponent connectat en xarxa amb els participants al seminari, que poden ser més de 100 i des de qualsevol punt del planeta. El funcionament és molt senzill i només cal que tots els implicats tinguin connexió a internet i un hardware (ordenador, tauleta o mòbil) i connectar-se a la vegada.

Una de les maneres més comunes de convidar l’audiència a una conferència a través de la web és convidant-los a través d’un correu electrònic. Els convidats reben un email amb un enllaç d’invitació sobre el qual has de fer clic. Ja només quedarà esperar fins que la conferència tingui lloc. Webinars és un mitjà eficaç per unir la gent sense la necessitat de realitzar les despeses que suposa un viatge o desplaçament. Amb una mica de planificació i pràctica es poden aconseguir conferències de molt alta qualitat.

Hi ha diferents eines que podem utilitzar per realitzar un webinar gratuït. Els programes més utilitzats són Google Hangout, Go to Webinar i Anymeeting. En ser eines gratuïtes tindrem algunes limitacions com el nombre de convidats que podem tenir i la qualitat de la imatge.

La presentació ha de ser molt atractiva i durant la presentació s’ha de potenciar la participació dels assistents. Segons el programa utilitzat, poden donar l’opinió, aixecar el braç (eina a Go to Webinar si estan d’acord…).

http://www.ansioliticos.com/2012/10/chiste-de-publicidad-buenos-dias.html
http://www.ansioliticos.com/2012/10/chiste-de-publicidad-buenos-dias.html

esp_Los webinar son una de las nuevas modas en formación. Se trata de seminarios web que se utilizan para formación on- line y que cuentan con un profesor / ponente conectado en red con los participantes en el seminario, que pueden ser más de 100 y desde cualquier punto del planeta. El funcionamiento es muy sencillo y sólo es necesario que todos los implicados tengan conexión a internet y un hardware (ordenador, tableta o móvil) y conectarse a la vez.

Una de las maneras más comunes de invitar a la audiencia a una conferencia a través de la web es invitándoles a través de un correo electrónico. Los invitados reciben un email con un enlace de invitación sobre el que tienes que hacer clic. Ya sólo quedará esperar hasta que la conferencia tenga lugar. Webinars es un medio eficaz para unir a la gente sin la necesidad de realizar los gastos que supone un viaje o desplazamiento. Con un poco de planificación y práctica se pueden conseguir conferencias de muy alta calidad .

Existen diferentes herramientas que podemos utilizar para realizar un webinar gratuit . Los programas más utilizados son Google Hangout, Go to Webinar y Anymeeting. Al ser herramientas gratuitas tendremos algunas limitaciones como el número de invitados que podemos tener y la calidad de la imagen.

La presentación debe ser muy atractiva y durante la presentación se ha de potenciar la participación de los asistentes. Según el programa utilizado, pueden dar la opinión, levantar el brazo (herramienta Go to Webinar si están de acuerdo… ).

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.