social media · Spotify

Soundcloud: la xarxa social musical / la red social musical

Soundcloud és una xarxa social per a músics, deejays i productors, on disposen de canals per a la distribució de la seva música. És un sistema semblant a My Song o Songpull, amb la diferència que a SoundCloud el que es pretén és mostrar la música ja acabada i enllestida per ser escoltada. SoundCloud analitza la cançó i la seva ona sonora, amb l’objectiu que qualsevol persona que l’estigui escoltant pugui deixar el seu comentari en un moment determinat de l’àudio.

SoundCloud permet als artistes penjar la seva música amb una URL distintiva, cosa que no passa a MySpace, que ofereix música només en el lloc de MySpace. En permetre que els arxius de so puguin ser integrats en qualsevol lloc, SoundCloud es pot combinar amb Twitter i Facebook per permetre als membres captar audiència més fàcilment. La plataforma distribueix música amb Widgets i aplicacions. Això permet als usuaris mostrar la seva música en el seu propi blog o lloc web. SoundCloud té un API que permet a altres aplicacions o telèfons intel·ligents carregar o descarregar la música i els arxius de so.

SoundCloud mostra les pistes d’audio gràficament com a formes d’ona i permet als usuaris fer comentaris sobre parts específiques de la pista (coneguts com a comentaris cronometrats), compartir l’arxiu i, en alguns casos, descarregar-lo. A l’hora de pujar arxius, no hi ha cap grandària màxima determinada i amb el paquet bàsic gratuït es poden pujar fins a dues hores de música.

http://facehumor.net/
http://facehumor.net/

esp_SoundCloud es una red social para músicos, en la cual se les proporcionan canales para la distribución de su música. Algo similar a Start My Song o a Songpull, con la diferencia de que aquí la idea es mostrar la música ya terminada, lista para ser escuchada. SoundCloud analiza la canción y su onda sonora, con el objetivo de que cualquiera que la esté escuchando pueda dejar su comentario en un momento determinado del audio. SoundCloud posee un sencillo reproductor en el que se puede ver la forma de onda del archivo de audio. En él, los usuarios pueden dejar sus comentarios, compartir el archivo y, en algunos casos, descargarlo. Este reproductor se puede insertar en páginas webs o en otras redes sociales de modo que cuando se hace una actualización en SoundCloud aquellos sitios que enlacen el reproductor quedarán actualizados.

La forma de distribuir la música en SoundCloud es mediante el empleo de aplicaciones y widgets. Está disponible para IPhone y existen más de 100 aplicaciones con las que puede funcionar. También dispone de un dropbox donde los músicos pueden recibir archivos de audio de sus fans.

Fuente: Wikipedia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s