Aplicacions · Optimització · SEO · visibilitat · web · WEB 2.0

Crea el teu propi web / Crea tu propia web

Vols crear la teva pròpia web sense necessitat de saber informàtica? Et presentem Zeendo, una interessant plataforma que et permet crear la teva web o bloc amb responsive web design. Aquesta tecnologia permte, a més, ajustar automàticament la mida del lloc al dispositiu que s’utilitzi per a mostrar. És a dir, els usuaris que visitin la teva web la veuran adaptada al seu ordinador o al mòbil o la tablet que utilitzin.

Zeendo ofereix llocs webs prefabricats, plantilles amb dissenys espectaculars a les que només cal aplicar petites modificacions per personalitzar a la teva marca. Naturalment, cal destacar que la plataforma és gratis durant 14 dies. Després passa a costar 9 € / mes.

T’animes a provar-lo?

chistes-graficos-adicta-al-facebook
chistes-graficos-adicta-al-facebook

esp_ ¿Quieres crear tu propia web sin necesidad de saber informática? Te presentamos Zeendo, una interesante plataforma que te permite crear tu web o blog con responsive web design. Esta tecnología permte, además, ajustar automaticamente el tamaño del sitio al dispositivo que se utilice para visualizarla. Es decir, los usuarios que visiten tu web la veran adaptada a su ordenador o al móbil o a la tablet que utilicen.

Zeendo ofrece sitios webs prefabricados, plantillas con diseños espectaculares a las que solamente hace falta aplicar pequeñas modificaciones para personalizarlas a tu marca. Naturalmente,cabe destacar que la plataforma es gratis durante 14 días. Después pasa a costar 9€/mes.

¿Te animas a probarlo?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s