Twitter

Com fer publicitat a Twitter? / ¿Cómo hacer publicidad en Twitter?

Avui reproduïm la informació del blog arenasuarez sobre com fer publicitat a Twitter. Primer per poder realitzar una campanya de publicitat a Twitter, el community manager ha de començar per omplir el formulari de la seva pàgina Twitter Ads. El procés pot trigar uns dies ja que la xarxa social realitza una sèrie de comprovacions de la teva marca, però moltes marques ja estan gestionant la seva publicitat en Twitter.

Abans de decidir quin format publicitari triar per la teva campanya has de plantejar quins objectius vols aconseguir a Twitter. Tenim diverses opcions:

 •      Augmentar el nostre nombre de seguidor.
 •      Promocionar els nostres continguts entre el públic prèviament segmentat per ubicació geogràfica, per interessos i gènere o per dispositiu, més endavant veurem com fer-ho.

I després cal decidir el format publicitari:

 1. Tweet Promocionats:  un tweet promocionat és un tweet normal pel qual un client paga per poder arribar al públic en el moment més adequat. Les marques recorren a aquest tipus d’anuncis per difondre missatges específics o per promoure ofertes. Es diferencia de la resta de missatges per una icona taronja en forma de fletxa. Els tweet promocionats poden aparèixer de dues maneres:
  1. Al timeline dels teus seguidors i en el d’usuaris similars a ells.
  2. A les pàgines de resultats de cerques, situant-se en primera posició. Per a això l’anunciant ha de triar les paraules clau amb les que s’associarà la seva Tweet promocionat.
 2. Comptes promocionades: els comptes promocionades són la millor manera d’augmentar la nostra audiència. L’objectiu d’aquest tipus de publicitat és aconseguir més seguidors afins a la nostra marca i tenir així una comunitat de defensors de la mateixa en Twitter. L’algorisme màgic de Twitter és a usuaris que puguin estar interessats en el nostre negoci i els posa en contacte a través de la columna “A qui seguir ” i dels resultats de cerca. Per exemple si a nosaltres ens agrada l’esquí, Twitter ens mostrarà estacions d’esquí , marques de roba esportiva o agències de viatges perquè ens fem seguidors. Aquí cal destacar la importància de la segmentació per poder arribar a l’audiència adequada. Com community manager hem de triar molt bé les paraules clau amb les que Twitter ens associarà i ens relacionarà amb els usuaris. El client únicament pagarà quan un usuari segueixi el compte promocionada. S’estima que un seguidor ens explicarà entre 1,00 i 5,00 euros.
 3. Tendències promocionades: les tendències a Twitter són temes que els usuaris esdevenen populars en un moment determinat. Gràcies a la interacció amb un tweet i a la conversa que es genera, diversos esdeveniments socials o notícies es converteixen en tendència. Twitter aconsella aquesta opció per canalitzar interès i atenció sobre una marca, un producte o un esdeveniment corporatiu, i potenciar com a tema de conversa massiu. Se situen de manera destacada al costat de la cronologia de l’usuari obtenint així una exposició massiva. Quan una marca patrocina les tendències se situarà a la part superior d’elles durant tot el dia. Twitter només permet que una marca promocioni les tendències del dia. A Espanya s’està arribant a pagar uns 10.000 euros per promocionar un Trending Topic .

Podeu trobar més informació a arenasuarez.

https://www.liupis.com/chistes/chistes-whatsapp-graciosos.html
https://www.liupis.com/chistes/chistes-whatsapp-graciosos.html

esp_Hoy reproducimos la información del blog arenasuarez sobre cómo hacer publicidad en Twitter. Primero para poder realizar una campaña de publicidad en Twitter, el community manager debe empezar por llenar el formulario de su página Twitter Ads. El proceso puede tardar unos días ya que la red social realiza una serie de comprobaciones de tu marca, pero muchas marcas ya están gestionando su publicidad en Twitter.

Antes de decidir qué formato publicitario elegir para tu campaña debes plantear qué objetivos quieres conseguir en Twitter. Tenemos varias opciones:

 • Aumentar nuestro número de seguidores.
 • Promocionar nuestros contenidos entre el público previamente segmentado por ubicación geográfica , por intereses y género o por dispositivo , más adelante veremos cómo hacerlo.

Y luego hay que decidir el formato publicitario:

 1. Tweet Promocionados: un tweet promocionado es un tweet normal por el que un cliente paga para poder llegar al público en el momento más adecuado. Las marcas recurren a este tipo de anuncios para difundir mensajes específicos o para promover ofertas. Se diferencia del resto de mensajes por un icono naranja en forma de flecha. Los tweet promocionados pueden aparecer de dos maneras:
  1. Al timeline de tus seguidores y en el de usuarios similares a ellos.
  2. En las páginas de resultados de búsquedas, situándose en primera posición . Para ello el anunciante debe elegir las palabras clave con las que se asociará su Tweet promocionado.
 2. Cuentas promocionadas: las cuentas promocionadas son la mejor manera de aumentar nuestra audiencia. El objetivo de este tipo de publicidad es conseguir más seguidores afines a nuestra marca y tener así una comunidad de defensores de la misma en Twitter. El algoritmo mágico de Twitter es usuarios que puedan estar interesados ​​en nuestro negocio y los pone en contacto a través de la columna “A quien seguir” y los resultados de búsqueda. Por ejemplo si a nosotros nos gusta el esquí, Twitter nos mostrará estaciones de esquí, marcas de ropa deportiva o agencias de viajes para que nos hagamos seguidores. Aquí hay que destacar la importancia de la segmentación para poder llegar a la audiencia adecuada. Como community manager debemos escoger muy bien las palabras clave con las que Twitter nos asociará y nos relacionará con los usuarios. El cliente únicamente pagará cuando un usuario siga la cuenta promocionada . Se estima que un seguidor nos explicará entre 1,00 y 5,00 euros.
 3. Tendencias promocionadas: las tendencias en Twitter son temas que los usuarios son populares en un momento determinado. Gracias a la interacción con un tweet y en la conversación que se genera, diversos eventos sociales o noticias se convierten en tendencia. Twitter aconseja esta opción para canalizar interés y atención sobre una marca, un producto o un evento corporativo, y potenciar como tema de conversación masivo . Se sitúan de manera destacada junto a la cronología del usuario obteniendo así una exposición masiva. Cuando una marca patrocina las tendencias se situará en la parte superior de ellas durante todo el día. Twitter sólo permite que una marca promocione las tendencias del día. En España se está llegando a pagar unos 10.000 euros para promocionar un Trending Topic.

Puede encontrar más información en arenasuarez.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s