Marqueting

Microsoft anuncia canvis / Microsoft anuncia cambios

Microsoft ha anunciat el canvi de nom de SkyDrive pel nom de OneDrive, els usuaris d’aquest servei d’emmagatzematge en el núvol de Microsoft, podran seguir gaudint i accedint a tot el contingut emmagatzemat des de qualsevol dispositiu, compte d’Outlook o des del web. El missatge de la companyia als seus usuaris és “en les pròximes setmanes, observaràs com es produeix un canvi. SkyDrive es convertirà en OneDriv , un lloc encara millor per emmagatzemar i compartir els teus arxius favorits en tots els teus dispositius preferits. Però no et preocupis, durant aquesta transició podràs accedir a totes les teves fotos, vídeos, documents i arxius.

Per què OneDrive? Sabem que cada vegada tindran més dispositius en la seva vida, però que en veritat volen només un lloc per les seves coses més importants. Un lloc per totes les seves fotos i vídeos. Un lloc per a tots els documents. Un lloc que estigui connectat sempre, sense interrupcions, a través de tots els dispositius que utilitzin. Volen OneDrive per a tot en la seva vida .

Per descomptat, canviar el nom d’un producte tan estimat com SkyDrive no va ser senzill. Creiem que el nou nom (OneDrive) transmet el valor que podem lliurar i representa de la millor manera la nostra visió per al futur. Estem emocionats sobre el que ve i no podem esperar per compartir més notícies sobre OneDrive.

Per als usuaris actuals tant de SkyDrive com de SkyDrive Pro, no tenen res de què preocupar-se. El servei continuarà amb les seves operacions com fins ara i tot el seu contingut estarà disponible a OneDrive i OneDrive per Negocis de manera respectiva conforme el nou nom arribi a través de tot el catàleg.”

esp_Microsoft ha anunciado el cambio de nombre de SkyDrive  por el nombre de OneDrive, los usuarios de este servicio de almacenamiento en la nube de Microsoft, podrán seguir disfrutando  y accediendo a todo el contenido almacenado desde cualquier dispositivo, cuenta de Outlook o desde la web. El mensaje de la compañía a sus usuarios es “en las próximas semanas, observarás como se produce un cambio. SkyDrive se convertirá en OneDrive, un lugar aún mejor para almacenar y compartir tus archivos favoritos en todos tus dispositivos preferidos. Pero no te preocupes, durante esta transición podrás acceder a todas tus fotos, vídeos, documentos y archivos.

¿Por qué OneDrive? Sabemos que cada vez tendrán más dispositivos en su vida, pero que en verdad quieren sólo un lugar para sus cosas más importantes. Un lugar para todas sus fotos y videos. Un lugar para todos sus documentos. Un lugar que esté conectado siempre, sin interrupciones, a través de todos los dispositivos que utilicen. Quieren OneDrive para todo en su vida.

Por supuesto, cambiar el nombre de un producto tan querido como SkyDrive no fue sencillo. Creemos que el nuevo nombre (OneDrive) transmite el valor que podemos entregarles y representa de la mejor manera nuestra visión para el futuro. Estamos emocionados sobre lo que viene y no podemos esperar por compartir más noticias sobre OneDrive.

Para los usuarios actuales tanto de SkyDrive como de SkyDrive Pro, no tienen nada de qué preocuparse. El servicio continuará con sus operaciones como hasta el momento y todo su contenido estará disponible en OneDrive y OneDrive para Negocios de manera respectiva conforme el nuevo nombre llegue a través de todo el catálogo.”

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s