Facebook · Whatsapp

Facebook compra Whatsapp. I ara què? / ¿Y ahora qué?

MiM Comunicació no podia deixar de banda una de les noticies de la setmana. La compra de Whatsapp per part de Facebook, per nomès 16M d’euros o 19M de dòlars. Mark Zuckerberg, líder de Facebook, ha declarat que “la compra dóna suport a la missió conjunta de Facebook i WhatsApp de donar més connectivitat i utilitat al món amb el repartiment de serveis essencials d’Internet de manera eficient i assequible. La combinació ajudarà a accelerar el creixement i el compromís amb els usuaris de les dues companyies “.

Però els usuaris volem saber que passarà ara. Només els treballadors de Whatsapp saben que són milionaris. Segons es desprèn de les condicions de l’acord de compra de Whatsapp, cadascun dels 50 empleats de la jove empresa rebrà accions restringides de Facebook per un valor de 60 milions de dòlars, al voltant de 43,6 milions d’euros, encara que bescanviables amb condicions en el termini de quatre anys. Però l’usuari final tindrà canvis?

Segons ha informat Whatsapp no hi haurà canvis. L’empresa ha escrit al seu bloc que no passarà res amb l’aplicació, i que fins i tot serà com si la compra mai hagués succeït. “Aquí està el que canviarà per als nostres usuaris: res”, es llegeix en la publicació. “No s’hauria fet cap negociació entre les 2 companyies si haguéssim hagut de posar en perill els principis que sempre definiran a la nostra companyia, la nostra visió i el nostre producte”, va continuar.

Només el temps ho dirà.

http://www.imagenesbonitas.name/view/7451/chiste-la-comunicacion-por-whatsapp.html
http://www.imagenesbonitas.name/view/7451/chiste-la-comunicacion-por-whatsapp.html

esp_MiM Comunicació no podía dejar de lado una de las noticias de la semana. La compra de Whatsapp por parte de Facebook, por solo 16M de euros o 19M de dólares. Mark Zuckerberg, líder de Facebook, ha declarado que “la compra apoya la misión conjunta de Facebook y WhatsApp de dar más conectividad y utilidad en el mundo con el reparto de servicios esenciales de Internet de manera eficiente y asequible . La combinación ayudará a acelerar el crecimiento y el compromiso con los usuarios de ambas compañías” .

Pero los usuarios queremos saber que pasará ahora. Sólo los trabajadores de Whatsapp saben que son millonarios. Según se desprende de las condiciones del acuerdo de compra de Whatsapp, cada uno de los 50 empleados de la joven empresa recibirá acciones restringidas de Facebook por un valor de 60 millones de dólares, alrededor de 43,6 millones de euros, aunque canjeables con condiciones en el plazo de cuatro años. Pero el usuario final tendrá cambios ?

Según informó Whatsapp no habrá cambios. La empresa ha escrito en su blog que no pasará nada con la aplicación, y que incluso será como si la compra nunca hubiera sucedido. ” Aquí está lo que cambiará para nuestros usuarios: nada” , se lee en la publicación. “No habría hecho ninguna negociación entre las 2 compañías si hubiéramos tenido que poner en peligro los principios que siempre definirán en nuestra compañía, nuestra visión y nuestro producto”, continuó .

Sólo el tiempo lo dirá .

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s