Aplicacions · APP · Whatsapp

Ens han bloquejat al Whatsapp? / Nos han bloqueado en el Whatsapp?

Whatsapp és una de les aplicacions amb més creixement. Ja té diferents competidors com Line o la darrera app, Telegram . Però Whatsapp segueix sent la que més usuaris té.

Vols saber si una persona t’ha bloquejat? Aquí tens vàries maneres d’intentar saber-ho:

  1. Crea un grup i afegeix a aquesta persona: si apareix un missatge Error al añadir al participante” tens molts números de que aquesta persona t’hagi bloquejat
  2. Mira la darrera connexió: just sota el nom de la persona apareix la data i l’hora de la darrera connexió. Si coneixes la freqüència amb la que aquesta persona es connecta i aquesta data és molt antiga, potser t’ha bloquejat
  3. No rep els nostres missatges: ja saps que quan una persona rep (veu) els nostres missatges apareix un doble clic a baix a la dreta. Si enviem missatges i no apareix el doble clic, comença a sospitar.

Però no hi ha una manera definitiva de saber-ho… Pots utilitzar un truc: utilitza un altre número de telèfon i afegeix-lo a la llista de contactes. Si ara si que et contesta… ja saps perquè.

chiste12

Esp.- Whatsapp es una de las aplicaciones con mayor crecimiento. Ya tiene diferentes competidores como Line o la última app, Telegram. Pero Whatsapp sigue siendo la que más usuarios tiene.

¿Quieres saber si una persona te ha bloqueado? Aquí tienes varias maneras de intentar saberlo:

  1. Crear un grupo y añade a esta persona: si aparece un mensaje Error al añadir al participante ” tienes muchos números de que esa persona te haya bloqueado
  2. Mira la última conexión: justo bajo el nombre de la persona aparece la fecha y la hora de la última conexión . Si conoces la frecuencia con la que esta persona se conecta y esta fecha es muy antigua , tal vez te ha bloqueado
  3. No recibe nuestros mensajes: ya sabes que cuando una persona recibe (voz ) nuestros mensajes aparece un doble clic abajo a la derecha . Si enviamos mensajes y no aparece el doble clic, comienza a sospechar .

Pero no hay una manera definitiva de saberlo … Puedes utilizar un truco : utiliza otro número de teléfono y añade a la lista de contactos . Si ahora si que te contesta … ya sabes porque .

Fuente: PCACTUAL

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.