Facebook · Uncategorized

Més novetats a Facebook / Más novedades en Facebook

A partir del 20 de febrer, els noms dels administradors de les pàgines de Facebook es mostraran al costat de les seves publicacions i comentaris. Aquests detalls els podrà veure qualsevol usuari amb funció d’administrador de la teva pàgina. Un canvi més que presenta la xarxa social que compleix 10 anys.
Aquesta novetat permetrà més control als administradors de les fan page. I a partir d’hora sempre se sabrà qui ha respost a un usuari, ha pujat alguna imatge en contra del Social Media Pla de l’empresa o ha creat una polèmica. En empreses petites, això no té potser tanta importància perquè només una persona controla les xarxes socials, però si té importància en grans empreses.Bàsicament sota de cada publicació apareixerà “Posted By” (“Publicat per”) i sota de cada comentari “Commented on by” (“Comentat per”).

Què us sembla?
esp_ A partir del 20 de febrero, los nombres de los administradores de las páginas de Facebook se mostrarán junto a sus publicaciones y comentarios. Estos detalles los podrá ver cualquier usuario con función de administrador de tu página. Un cambio más que presenta la red social que cumple 10 años.
Esta novedad permitirá más control a los administradores de las fan page. Y a partir de hora siempre se sabrá quien ha respondido a un usuario, ha subido alguna imagen en contra del Social Media Plan de la empresa o ha creado una polémica. En empresas pequeñas, esto no tiene quizás tanta importancia porque sólo una persona controla las redes socials, pero si tiene importancia en grandes empresas. 
Básicamente debajo de cada publicación aparecerá “Posted By” (“Publicado por”) y debajo de cada comentario “Commented on by” (“Comentado por”).¿Qué os parece?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s