Emprenedoria · Empreneduria · intercambio · intercanvi · trueque · web · WEB 2.0

Préstecs entre particulars / Préstamos entre particulares

Un dels principals problemes dels emprenedors en iniciar un nou projecte és que de vegades no tenen a la seva disposició els diners necessaris per financiar-lo. Zank és un portal que connecta a particulars amb diners, amb particulars que ho necessiten. L’interessant d’aquesta plataforma és que els inversors estan disposats a prestar-lo amb una rendibilitat neta molt menor a la que demanen els bancs. Així, els emprenedors tenen més possibilitat de tornar els diners en un termini menor.

Els beneficis són per a ambdues parts. El que presta els diners busca invertir en nous projectes. D’altra banda, els emprenedors adquireixen el crèdit per finançar el seu projecte amb interessos més baixos que en les entitats bancàries.

T’animes a provar-ho?

www.yoriento.com
http://www.yoriento.com

esp_ Uno de los principales problemas que enfrentan los emprendedores al iniciar un nuevo proyecto es que en ocasiones no tienen a su disposición el dinero necesario para financiarlo. Zank es un portal que conecta a particulares con dinero, con particulares que lo necesitan. Lo interesante de esta plataforma es que los inversores estan dispuestos a prestarlo con una rentabilidad neta mucho menor a la que piden los bancos. Así, los emprendedores tienen más posibilidad de devolver el dinero en un plazo menor.

Los beneficios son para ambas partes. El que presta el dinero busca invertir en nuevos proyectos. Por otro lado, los emprendedores adquieren el crédito para financiar su proyecto con intereses más bajos que en las entidades bancarias.

Te animas a probarlo?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s