Facebook

Facebook ens regala un video recordatori / Facebook nos regala un video recordatorio

Segur que molts de vosaltres ja heu fet o vist, com a usuari de Facebook, el famós video recordatori. La xarxa social celebra el seu desè aniversari facilitant als usuaris la creació d’un video recopilatori de la seva vida “facebookil”.

Batejat com “Retrospectiva”, el vídeo ens permet fer un curt viatge pels nostres moments més destacats de la nostra activitat a la popular xarxa social. No cal fer res, només visitar el lloc habilitat per a mostrar-nos el vídeo i gaudir amb la successió d’imatges que ens donaran un puntet de nostàlgia.

Per descomptat disposem d’un botó, a la part superior dreta de la pàgina, per compartir el nostre vídeo recordatori amb els amics i contactes que mantenim a Facebook. Només ens resta dir: “Feliç aniversari Facebook i que compleixis molts més”.

Per veure el teu, només has de fer clic a www.facebook.com/lookback i tenir el perfil obert.

Feliç aniversari!

http://www.topconecta.com/la-felicidad-me-golpeo-la-puerta-pero-no-la-abri-chiste-para-facebook/
http://www.topconecta.com/la-felicidad-me-golpeo-la-puerta-pero-no-la-abri-chiste-para-facebook/

esp_ Seguro que muchos de vosotros ya habéis hecho o visto, como usuario de Facebook, el famoso video recordatorio. La red social celebra su décimo aniversario facilitando a los usuarios la creación de un video recopilatorio de su vida “facebookil”.

Bautizado como “Retrospectiva“, el vídeo nos permite realizar un corto viaje por nuestros momentos más destacados de nuestra actividad en la popular red social. No hay que hacer nada, solo visitar el sitio habilitado para mostrarnos el vídeo y disfrutar con la sucesión de imágenes que nos darán un puntito de nostalgia.

Por supuesto disponemos de un botón, en la parte superior derecha de la página, para compartir nuestro vídeo recordatorio con los amigos y contactos que mantenemos en Facebook. Solo nos resta decir: “Feliz cumpleaños Facebook y que cumplas muchos más”.

Para ver el tuyo, sólo tienes que hacer clic en este enlace www.facebook.com/lookback teniendo tu perfil de Facebook abierto.

Feliz aniversario!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s