comunicacio

Com encaixar la mà / Como dar un apretón de manos

Donar-se la mà es un vestigi que ens queda de quan l’home de les cavernes. Era la seva manera de mostrar que no duien res a les mans per agredir al contrari. A occident, utilitzem l’encaixada de mans com a salutació a la trobada i al comiat. Hi ha diferents encaixades de mans que hauriem d’evitar:
  • Hi ha “el guant”.  És donar la mà envoltant la ma de l’altre amb les nostres dues mans. Compte! Només s’ha de fer amb persones amb confiança perquè sinó causa mala impressió.
  • També existeix el sistema “peix”, que és donar la ma i trobar-se amb una altra molt freda o llefiscosa. La sensació de tou i abandonament de la ma “peix” és molt negativa i desagradable.
  • També hi ha “el triturador de dits”.  És la típica salutació de persona ruda i agressiva.
Us recomanem que feu encaixades de mans amb els vostres amics per veure com ho feu i, perquè no, per assajar la manera correcta de fer-ho davant d’un entrevistador perquè denoti lleialtat, confiança i seguretat en un mateix.
baixa
esp_ Darse la mano es un vestigio que nos queda de cuando el hombre de las cavernas. Era su manera de mostrar que no llevaban nada en las manos para agredir al contrario. En occidente, utilizamos el apretón de manos como saludo al encuentro y la despedida. Hay diferentes apretones de manos que debemos evitar: 
  • Hay “el guante“. Es dar la mano rodeando la mano del otro con nuestras dos manos. Cuidado! Sólo se debe hacer con personas con confianza porque sino causa mala impresión. 
  • También existe el sistema “pescado“, que es dar la mano y encontrarse con otra muy fría o pegajosa. La sensación de blando y abandono de la mano “pez” es muy negativa y desagradable. 
  • También hay “el triturador de dedos“. Es la típica saludo de persona ruda y agresiva. 

Le recomendamos que haga apretones de manos con sus amigos para ver cómo lo hace y, porque no, para ensayar la manera correcta de hacerlo ante un entrevistador porque denote lealtad, confianza y seguridad en uno mismo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s