Marqueting · web

Eines convencionals per promocionar el teu web / Herramientas convencionales para promocionar tu web

Una companya, Beatriz Riaño, ens proposa diferents eines convencionals per promocionat la nostra pàgina web. Creieu que és possible? Es poden utilitzar eines offline per promocionar productes online? Les eines que proposa són:

1. Documentació corporativa: Hem d’aprofitar els diferents materials de comunicació que tenim a l’empresa, per divulgar el nostre web . Des fullets, cartells , factures i pressupostos fins a presentacions i targetes de visita .

2. Promocions i Merchansiding: Incloure la nostra pàgina web i URL al material d’oficina que utilitzem dia a dia, com pot ser en bolígrafs, llibretes, estoigs… A més d’utilitzar aquest material en accions per cridar l’atenció o dirigir-nos al client en el punt de venda.

3. Productes: Fixar la pàgina web en els productes que comercialitza l’empresa, pot ser una manera de donar més credibilitat i fiabilitat a la nostra marc . A més de millorar el servei d’atenció al client .

4. Publicitat en mitjans convencionals: Si la nostra marca emet publicitat en canals tradicionals, una bona opció per reforçar la promoció del lloc web, és introduint la nostra URL en els espots i la publicitat de format imprès (revistes, tanques, diaris …)

5. Màrqueting Directe: Si una empresa fa servir accions convencionals d’aquest tipus com és la bustiada i el telemàrqueting, no està de més donar a conèixer o recordar, la nostra pàgina web als receptors del missatge o de les trucades telefòniques.

6. Activitats de treball o networking: Donar a conèixer la teva pàgina web en els diferents esdeveniments de treball als quals vagi . Sembla una tonteria, però és molt probable que en un esdeveniment d’aquest tipus coneguis a clients potencials.

Què us sembla?

http://beatrizrm.com/seis-herramientas-de-comunicacion-convencional-para-promocionar-tu-web/?goback=.gde_1101417_member_5829518992531824643#!
http://beatrizrm.com/seis-herramientas-de-comunicacion-convencional-para-promocionar-tu-web/?goback=.gde_1101417_member_5829518992531824643#!

esp_Una compañera,Beatriz Riaño, nos propone diferentes herramientas convencionales para promocionado nuestra página web. Cree que es posible? Se pueden utilizar herramientas offline para promocionar productos online? Las herramientas que propone son:

1. Documentación corporativa: Tenemos que aprovechar los distintos materiales de comunicación que tenemos en la empresa, para divulgar nuestro website. Desde folletos, carteles, facturas y presupuestos hasta presentaciones y tarjetas de visita.

2. Promociones y Merchansiding: Incluir nuestra página web y URL en el material de oficina que utilizamos día a día, como puede ser en bolígrafos, libretas, estuches…Además de utilizar este material en acciones para llamar la atención o dirigirnos al cliente en el punto de venta.

3. Productos: Fijar la página web en los productos que comercializa la empresa, puede ser una manera de dar mayor credibilidad y fiabilidad a nuestra marca. Además de mejorar el servicio de atención al cliente.

4. Publicidad en medios convencionales: Si nuestra marca emite publicidad en canales tradicionales, una buena opción para reforzar la promoción del sitio web, es introduciendo nuestra URL en los spots y la publicidad de formato impreso (revistas, vallas, periódicos…)

5. Marketing Directo: Si una empresa usa acciones convencionales de este tipo como es el buzoneo y el telemarketing, no está de más, dar a conocer o recordar, nuestra página web a los receptores del mensaje o de las llamadas telefónicas.

6. Actividades de trabajo o networking: Dar a conocer tu página web en los distintos eventos de trabajo a los que acudas. Parece una tontería, pero es muy probable que en un evento de este tipo conozcas a clientes potenciales.

Qué os parece?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s