comunicacio · Formación · trabajo

Gestualitat de suport en una entrevista de feina / Gestos de soporte en una entrevista de trabajo

Dominar certes tècniques gestuals ens ajudaran a crear una bona impressió. I això és molt important quan tenim una entrevista de feina. Anem a veure uns quants truquets que ens poden ajudar:
  • Copiar els gestos del nostre interlocutor ens fa guanyar la seva simpatia. La imitació és la manera com expressem al nostre interlocutor que estem d’acord amb ell, que pensem el mateix. En una entrevista de feina val la pena que imitem els gestos positius (un creuament de mans, un somriure). L’efecte que s’aconsegueix és posar a l’entrevistador en una actitud tranquil·la i receptiva perquè li donem a entendre que entenem el seu punt de vista.
  • Decantar el cap i assentir. El cap reclinat cap a un costat significa que tenim interès pel que estem escoltant. Si, a més, inclinem el cos cap endavant, encara donarem més la sensació d’estar interessats en el que diu el nostre interlocutor.
  • La mirada de negocis. Durant l’entrevista has de mirar al teu interlocutor al centre d’un triangle invisible que t’ha d’imaginar entre els dos ulls i la meitat del front. Amb aquesta mirada donaràs la sensació d’ésser molt professional en tota l’entrevista. La mirada centrada entre els ulls i la barbeta és un esguard molt més social, més familiar. La mirada més ample, des dels ulls fins al tors és una mirada sensual, és la utilitzada per lligar.
www.parareir.com
http://www.parareir.com

esp_ Dominar ciertas técnicas gestuales nos ayudarán a crear una buena impresión . Y esto es muy importante cuando tenemos una entrevista de trabajo . Vamos a ver unos cuantos truquillos que nos pueden ayudar :

  • Copiar los gestos de nuestro interlocutor nos hace ganar su simpatía . La imitación es la forma expresamos nuestro interlocutor que estamos de acuerdo con él, que pensamos lo mismo. En una entrevista de trabajo vale la pena que imitamos los gestos positivos (un cruce de manos, una sonrisa). El efecto que se consigue es poner al entrevistador en una actitud tranquila y receptiva para que le damos a entender que entendemos su punto de vista.
  • Ladear la cabeza y asintir. La cabeza reclinada hacia un lado significa que tenemos interés por lo que estamos escuchando. Si, además, inclinamos el cuerpo hacia adelante, aunque daremos más la sensación de estar interesados ​​en lo que dice nuestro interlocutor.
  • La mirada de negocios. Durante la entrevista debes mirar a tu interlocutor en el centro de un triángulo invisible que debes imaginarte entre los dos ojos y la mitad de la frente. Con esta mirada darás la sensación de ser muy profesional en toda la entrevista. La mirada centrada entre los ojos y la barbilla es una mirada mucho más social, más familiar . La mirada más amplia, desde los ojos hasta el torso es una mirada sensual, es la utilizada para ligar .

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s