Aplicacions · APP · Facebook · Twitter

Owloo, la plataforma gratuïta per analitzar Facebook / la plataforma gratuita para analizar Facebook

iPaz ens presenten Owloo,  una eina gratuïta d’anàlisi i estadístiques que permet conèixer la penetració de Facebook en un determinat país o el creixement d’un compte a Twitter. Va ser llançada al gener de 2013 per l’agència de màrqueting digital Latamclick. El seu ús pot ser vàlid per a diferents sectors (agències, mitjans de comunicació i empreses) que necessitin conèixer els mercats, comparar-los i definir estratègies de màrqueting segons els interessos d’un públic objectiu.

Owloo analitza les principals dades de cada país, el que permet conèixer detalls molt valuosos com la penetració d’usuaris, el creixement durant els últims mesos, els interessos i gustos de les persones en un determinat país, les estadístiques dels dispositius mòbils i plataformes des als quals s’accedeix, així com un complet detall demogràfic i geogràfic. Les dades estadístiques són actualitzades diàriament i poden servir de gran ajuda en el desenvolupament de possibles campanyes de social mitjana màrqueting, sobretot enfocades als països de parla hispana. Des de fa uns mesos també ofereix estadístiques de Twitter.

owloo

esp_iPaz nos presentan Owloo, una herramienta gratuita de análisis y estadísticas que permite conocer  la penetración de Facebook en un determinado país o el crecimiento de una cuenta en Twitter. Fue lanzada en enero de 2013 por la agencia de marketing digital Latamclick. Su uso puede ser válido para diferentes sectores (agencias, medios y empresas) que necesiten conocer los mercados, compararlos y definir estrategias de marketing según los intereses de un público objetivo.

Owloo analiza los principales datos de cada país, lo que permite conocer detalles muy valiosos como la penetración de usuarios, el crecimiento durante los últimos meses, los intereses y gustos de las personas en un determinado país, las estadísticas de los dispositivos móviles y plataformas desde los que se accede, así como un completo detalle demográfico y geográfico.

Los datos estadísticos son actualizados diariamente y pueden servir de gran ayuda en el desempeño de posibles campañas de social media marketing, sobre todo enfocadas a los países de habla hispana. Desde hace unos meses también ofrece estadísticas de Twitter. 
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s