Aplicacions · APP · xarxes socials

Jelly: nova xarxa social / nueva red social

Un dels fundadors de Twitter, Biz Stone, ha Jelly, una combinació entre xarxa social i motor de cerca que pretén ajudar als seus seguidors a trobar respostes als seus dubtes.  Es tracta d’una xarxa social de preguntes i respostes que permet enviar dubtes als nostres seguidors de Twitter, als amics de Facebook ia les persones que estiguin en els nostres cercles de Google+. Ells seran els que responguin a les nostres preguntes, així que Jelly és una espècie de cercador orgànic, ‘viu’.

El disseny de l’app és simple i atractiu. Es pot començar a utilitzar en qüestió de segons, i l’únic problema que podem trobar és que cal vincular els nostres comptes de Facebook, Twitter o Google + a ella per buscar altres usuaris. Si cap dels nostres contactes tenen instal·lat Jelly ens sentirem més sols que la una i l’experiència serà totalment inútil: no tindrem ningú a qui preguntar.

El que fa Jelly és intentar individualitzar i personalitzar les preguntes i respostes, connectant amb la xarxa de contactes personal de cada usuari, perquè així aquests puguin trobar ajuda més rellevant i útil que la que abunda, per exemple, en els populars fòrums de Yahoo .

El llançament ha estat anunciat a través del bloc oficial de la pròpia xarxa social, en el qual s’explica que s’ha escollit com a símbol corporatiu una medusa perquè els tentacles d’aquesta representen amb precisió la manera com funciona aquesta xarxa social, com un gran cervell amb ramificacions formades pels usuaris capaços de coordinar-se entre si.

L’app està disponible per iOS i per Android, i és gratuïta.

Jelly, nueva red social

esp_Uno de los fundadores de Twitter , Biz Stone , ha Jelly, una combinación entre red social y motor de búsqueda que pretende ayudar a sus seguidores a encontrar respuestas a sus dudas . Se trata de una red social de preguntas y respuestas que permite enviar dudas a nuestros seguidores de Twitter , a los amigos de Facebook y las personas que estén en nuestros círculos de Google+ . Ellos serán los que respondan a nuestras preguntas , así que Jelly es una especie de buscador orgánico , ‘ vivo’ .

El diseño de la app es simple y atractivo . Se puede empezar a utilizar en cuestión de segundos , y el único problema que podemos encontrar es que hay que vincular nuestras cuentas de Facebook , Twitter o Google + a ella para buscar otros usuarios . Si ninguno de nuestros contactos tienen instalado Jelly nos sentiremos más solos que la una y la experiencia será totalmente inútil : no tendremos a nadie a quien preguntar.

Lo que hace Jelly es intentar individualizar y personalizar las preguntas y respuestas , conectando con la red de contactos personal de cada usuario , para que así estos puedan encontrar ayuda más relevante y útil que la que abunda , por ejemplo , en los populares foros de Yahoo .

El lanzamiento ha sido anunciado a través del blog oficial de la propia red social , en el que se explica que se ha escogido como símbolo corporativo una medusa que los tentáculos de esta representan con precisión la forma en que funciona esta red social , como un gran cerebro con ramificaciones formadas por los usuarios capaces de coordinarse entre sí.

La app está disponible para iOS y para Android , y es gratuita .

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s