Gmail

Notificació de gmail / Notificación de gmail

Avui ens fem ressó de la darrera notificació de Gmail: contacteu amb més persones que coneixeu. El programa de correu electrònic de Google demana als seus seguidors: “heu volgut enviar mai un correu electrònic a algú que coneixeu però amb qui encara no heu intercanviat les adreces electròniques? A partir d’aquesta setmana, quan redacteu un correu electrònic nou, Gmail us suggerirà les vostres connexions de Google+ com a destinataris, fins i tot si encara no heu intercanviat les adreces electròniques.”

Com funciona amb les adreces electròniques
Per tal de protegir la privadesa de les adreces electròniques, l’enviament de correus electrònics a les connexions de Google+ funciona d’una manera diferent. Les connexions de Google+ no poden veure la vostra adreça electrònica fins que no els hàgiu enviat un correu electrònic; de la mateixa manera, tampoc no en podeu veure l’adreça electrònica fins que no us hagin respost.

Recepció de correus electrònics de persones que no són als vostres cercles
Si rebeu un correu electrònic d’algú de fora dels vostres cercles, es filtrarà a la categoria Social de la safata d’entrada (si està activada) i hauran d’esperar que els envieu una resposta o els afegiu als cercles per iniciar una altra conversa.

Com podeu controlar qui pot contactar-vos
Podeu controlar si altres persones poden contactar-vos mitjançant una opció de configuració nova de Gmail a l’escriptori. Per obtenir més informació, consulteu el Centre d’ajuda.

esp_Hoy nos hacemos eco de la última notificación de Gmail: contactar con más personas que conoces. El programa de correo electrónico de Google pide a sus seguidores: “has querido enviar nunca un correo electrónico a alguien que conoce pero con el que todavía no ha intercambiado las direcciones electrónicas? A partir de esta semana, cuando redacte un mensaje de correo electrónico, Gmail os sugerirá las conexiones de Google+ como destinatarios, incluso si aún no ha intercambiado las direcciones electrónicas. “

¿Cómo funciona con las direcciones electrónicas?
Para proteger la privacidad de las direcciones electrónicas, el envío de correos electrónicos a las conexiones de Google+ funciona de una manera diferente. Las conexiones de Google+ no pueden ver su dirección de correo electrónico hasta que no los haya enviado un correo electrónico, de la misma manera, tampoco puede ver la dirección electrónica hasta que no se hayan respondido.

Recepción de correos electrónicos de personas que no son vuestros círculos
Si recibe un correo electrónico de alguien de fuera de sus círculos, se filtrará a la categoría Social de la bandeja de entrada (si está activada) y deberán esperar a que los envíe una respuesta o añadir a los círculos para iniciar otra conversación.
Como puede controlar quién puede contactarlo
Puede controlar si otras personas pueden contactarlo mediante una opción de configuración nueva de Gmail en el escritorio. Para obtener más información, consulte el Centro de ayuda.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.