Facebook

Facebook incorpora “Páginas en observación”

Si sou administradors de fanpages de Facebook segur que heu detectat un nou canvi a la xarxa social: la incorporació de pàgines en observació. Es tracta d’un nou servei que ofereix Facebook per conèixer les pàgines del mateix sector, saber què fan, les interaccions que tenen… en resum, un servei que ens permet conèixer a la competència de ben a prop i per tant, millorar el benchmarketing. Amb aquesta nova funcionalitat, Facebook ens permet seleccionar múltiples pàgines de la nostra competència perquè puguem veure la seva evolució i creixement.

Un cop haguem triat les pàgines que ens interessen, apareixerà un espai dins del panell d’administració on podrem consultar les dades i anar afegint més pàgines si volem ampliar la selecció. De moment les dades només mostren els “M’agrada”, però segurament només és el principi d’un seguiment exhaustiu que ens permetrà obtenir molta informació. Cal tenir en compte que la fanpage que observem rep un avís on se li comunica que l’estem observant.

http://alejandroiborra.blogia.com/2012/030901-competence-day.php
http://alejandroiborra.blogia.com/2012/030901-competence-day.php

esp_Si es administrador de fanpages de Facebook seguro que ha detectado un nuevo cambio en la red social : la incorporación de páginas en observación. Se trata de un nuevo servicio que ofrece Facebook para conocer las páginas del mismo sector, saber qué hacen, las interacciones que tienen… en resumen, un servicio que nos permite conocer a la competencia de cerca y por lo tanto, mejorar el benchmarketing. Con esta nueva funcionalidad, Facebook nos permite seleccionar múltiples páginas de nuestra competencia para que podamos ver su evolución y crecimiento.

Una vez hayamos elegido las páginas que nos interesan, aparecerá un espacio dentro del panel de administración donde podremos consultar los datos e ir añadiendo más páginas si queremos ampliar la selección. De momento los datos sólo muestran los “Me gusta ” , pero seguramente sólo el principio de un seguimiento exhaustivo que nos permitirá obtener mucha información . Hay que tener en cuenta que la fanpage que observamos recibe un aviso donde se le comunica que la estamos observando .

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s