audiovisual · Banco imágenes · Fotografía · impresión

Calendaris gratis / Calendarios gratis 2014

Ja tens el teu calendari de 2014? DZOOM ens presenten de nou aquest any la seva col·lecció de calendaris descarregables i imprimibles que pots personalitzar amb els teus millors records.

Es tracta d’una sèrie de plantilles que podràs personalitzar incloent-hi els teus millors fotografies. El resultat final és un magnífic calendari personalitzat. Perfecte per a tu, o per regalar a qui tu vulguis. Ens ofereixen dues versions: un calendari anual amb tots els mesos en una sola pàgina o un calendari mensual amb cada mes en una pàgina.

Les plantilles són en .psd, un format amb el qual podràs treballar amb el teu Photoshop d’una manera molt senzilla: només has d’afegir les fotos que tu triïs. T’animes a fer-ho? Nosaltres ja tenim el nostre!

www.taringa.net
http://www.taringa.net

Esp.- ¿Ya tienes tu calendario de 2014? DZOOM nos presentan de nuevo este año su colección de calendarios descargables e imprimibles que puedes personalizar con tus mejores recuerdos.

Se trata de una serie de plantillas que podrás personalizar incluyendo en ellas tus mejores fotografías. El resultado final es un estupendo calendario personalizado. Perfecto para ti, o para regalar a quién tu quieras. Nos ofrecen dos versiones: un calendario anual con todos los meses en una sola pàgina o un calendario mensual con cada mes en una página.

Las plantillas son el .psd, un formato con el que podrás trabajar con tu Photoshop de una manera muy sencilla: sólo has de añadir las fotos que tu elijas. ¿Te animas a hacerlo? ¡Nosotras ya tenemos el nuestro!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.