Twitter

Enviament d’imatges als DMs de Twitter / Envio de imágenes en los DMs de Twitter

Genbeta.com ha informat que Twitter ha publicat una nova versió del seu app per iOS i Android que permet l’enviament d’imatges en els missatges privats o DMs. En les últimes setmanes van aparèixer diversos rumors que apuntaven a una app independent de Twitter per gestionar els DMs, en un esforç de la companyia per no quedar-se enrere en el mercat de la missatgeria instantània. No sabem si aquesta app encara està en desenvolupament o era un simple rumor, però amb l’enviament d’imatges en els DMs l’empresa dels 140 caràcters s’acosta una mica més a aquest tipus d’aplicacions.

Durant anys la funcionalitat dels missatges privats ha estat oculta en les apps oficials de Twitter i en Twitter.com: per accedir-hi calien diversos clics, com passa ara mateix amb els favorits. Amb aquesta nova versió a la barra superior de l’aplicació trobarem una icona que ens portarà directament als DMs.

http://rualonso.blogspot.com.es/2012/12/chistes-graficos-de-navidad.html
http://rualonso.blogspot.com.es/2012/12/chistes-graficos-de-navidad.html

esp_Genbeta.com ha informado que Twitter ha publicado una nueva versión de su app para iOS y Android que permite el envío de imágenes en los mensajes privados o DMs. En las últimas semanas aparecieron varios rumores que apuntaban a una app independiente de Twitter para gestionar los DMs, en un esfuerzo de la compañía por no quedarse atrás en el mercado de la mensajería instantánea. No sabemos si esta app todavía está en desarrollo o era un simple rumor, pero con el envío de imágenes en los DMs la empresa de los 140 caracteres se acerca un poco más a este tipo de aplicaciones.

Durante años la funcionalidad de los mensajes privados ha estado oculta en las apps oficiales de Twitter y en Twitter.com: para acceder a ella eran necesarios varios clics, como ocurre en estos momentos con los favoritos. Con esta nueva versión en la barra superior de la aplicación encontraremos un icono que nos llevará directamente a los DMs.

Más información | Twitter

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.