social media

SumAll, eina per mesurar el ROI / SumAll, herramienta para medir el ROI

SumAll és una eina gratuïta per mesurar el ROI (return of investment) és a dir, per veure com van les teves xarxes socials i veure quin retorn de la inversió feta tens: seguidors nous, m’agraden, tuits, retuits, pins… Gràcies a aquesta eina podràs tenir totes les teves xarxes socials connectades (facebook, twitter, instagram, google+, foursquare…) . Per a això, compara l’activitat social amb el trànsit web i els ingressos a través d’un panell mitjançant gràfiques per reflectir els resultats, en el qual si l’activitat social ha anat bé, poden ser igualades als pics d’interacció social amb el dels ingressos.

http://www.taringa.net/posts/imagenes/13477995/Imagenes-graciosas-chistes-de-redes-sociales.html
http://www.taringa.net/posts/imagenes/13477995/Imagenes-graciosas-chistes-de-redes-sociales.html

esp_SumAll es una herramienta gratuita para medir el ROI (return of investment) es decir, para ver cómo van tus redes sociales y ver qué retorno de la inversión hecha tienes: seguidores nuevos, me gustan, tuits, retuits, pinos .. . Gracias a esta herramienta podrás tener todas tus redes sociales conectadas (facebook, twitter, instagram, google+, foursquare …).

Para ello, compara la actividad social con el tráfico web y los ingresos a través de un panel mediante gráficas para reflejar los resultados, en el que si la actividad social ha ido bien, pueden ser igualadas a los picos de interacción social con el de los ingresos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s