Aplicacions · APP · descargas · Emprenedoria · Empreneduria

Payleven: pagar des del mòbil / pagar desde el móvil

Ja tenim a la nostra disposició una APP que permet realitzar transaccions bancàries (cobrament i pagament) a través del telèfon mòbil. Payleven és un sistema de pagament econòmic, eficient i adaptat tant a particulars com a empreses de totes les mides. Aquest equip és pioner en el desenvolupament de la tecnologia Chip&Pin que permet acceptar pagaments amb targeta de forma segura amb el teu smartphone o tablet.

Aquesta aplicació és una alternativa flexible sense quotes fixes ni despeses mínimes. Els usuaris compren el lector de targetes -79 euros-, es descarreguen l’aplicació gratuïta i Payleven cobra una comissió del 2,75% per cada transacció.

www.chistesgraficos.com
http://www.chistesgraficos.com

Esp.- Ya tenemos a nuestra disposición una APP que permite realizar transacciones bancarias (cobro y pago) a través del teléfono móvil. Payleven es un sistema de pago económico, eficiente y adaptado tanto a particulares como a empresas de todos los tamaños. Este equipo es pionero en el desarrollo de la tecnología Chip&Pin que permite  aceptar pagos con tarjeta de forma segura con tu smartphone o tablet.

Esta aplicación es una alternativa flexible sin cuotas fijas ni gastos mínimos. Los usuarios compran el lector de tarjetas -79 euros-, se descargan la aplicación gratuita y Payleven cobra una comisión del 2,75% por cada transacción.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.