Facebook · Twitter

Com fer un #hashtag atractiu? / ¿Cómo hacer un #hashtag atractivo?

L’ús del #hashtag a les xarxes socials és una pràctica molt extesa i amb un clar objectiu: posicionar el nostre projecte/campanya i aconseguir que els seguidors en parlin. Tant Facebook, com Twitter o Instagram utilitzen aquest mètode. Per tant, un dels punts claus és l’elecció del #hashtag.  Quines característiques ha de tenir la nostra paraula/frase de referència? Ha de ser:

  • Breu i clar: ha de representar clarament que volem i dir el seguidor ha de poder escriure’l de manera directa, sense pensar massa.
  • Senzill: està relacionat directament amb la característica anterior. Cal que la paraula o frase sigui directa i clara, que l’usuari la reconegui.
  • Social: si utilitzes una xarxa social has de ser seguir les seves normes i claus. No t’oblidis!
  • Únic: no es pot repetir, ha de ser única per cada campanya. En el cas d’una campanya que es repeteix en el temps, es poden enumerar, com per exemple es fa amb els programes de televisió.

jpg-necesita-un-gif

esp_ El uso del #hashtag en las redes sociales es una práctica muy extendida y con un claro objetivo: posicionar nuestro proyecto / campaña y conseguir que los seguidores hablen. Tanto Facebook como Twitter o Instagram utilizan este método. Por lo tanto, uno de los puntos claves es la elección del #hashtag. ¿Qué características debe tener nuestra palabra / frase de referencia? Debe ser:

  • Breve y claro: debe representar claramente que queremos y decir el seguidor debe poder escribirlo de manera directa, sin pensar demasiado.
  • Sencillo: está relacionado directamente con la característica anterior. Es necesario que la palabra o frase sea directa y clara, que el usuario la reconozca.
  •  Social: si utilizas una red social debes ser seguir sus normas y claves. No olvides!
  • Único: no se puede repetir, debe ser única para cada campaña. En el caso de una campaña que se repite en el tiempo, se pueden enumerar, como por ejemplo se hace con los programas de televisión.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.