Android · Community Manager · comunicacio · esdeveniments · organització · Organització events · Tecnología

Com crear una APP del teu esdeveniment / Como crear una APP de tu evento

T’has plantejat la possibilitat de crear una APP perquè puguin seguir l’esdeveniment que has organitzat?

L’empresa Expansoft, ha llançat una plataforma anomenada EvenTwo que permet crear apps per Android i iOS. Els organitzadors poden personalitzar l’APP amb el logo de l’esdeveniment, els colors que s’utilitzen, la informació relacionada amb els patrocinadors i oradors, un calendari que detalla cadascun dels esdeveniments, etc. També es pot a col·locar un mapa que permet als usuaris situar fàcilment el lloc on es porta a terme el congrés, la trobada, el concert o la conferència.

Naturalment, aquesta aplicació pot ser llançada el dia de l’esdeveniment o pot crear-se i llançar-se uns dies abans. D’aquesta manera, els participants poden fer els seus plans per aprofitar tots els avantatges de l’aplicació.

internet

Esp.- ¿Te has planteado la posibilidad de crear una APP para puedan seguir el evento que has organizado?

La empresa Expansoft, ha lanzado una plataforma llamada EvenTwo que permite crear apps para Android y iOS. Los organizadores pueden personalizar la APP con el logo del evento, los colores que se utilizan, la, información relacionada con los patrocinadores y oradores, un calendario que detalla cada uno de los acontecimientos, etc. También se puede a colocar un mapa que permite a los usuarios ubicar fácilmente el lugar en donde se llevara acabo el congreso, el encuentro, el concierto o la conferencia.

Naturalmente, esta aplicación puede ser lanzada el día del evento o puede crearse y lanzarse un par de días antes. De esta manera, los participantes pueden hacer sus planes para aprovechar todas las ventajas de la aplicación.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.