web · WEB 2.0

Consells pels dissenyadors web / Consejos para los diseñadores web

Cinc consells bàsics per als professionals del disseny web:

  • Text breu i directe: Les pantalles dels ordinadors no estan preparades per a albergar grans blocs de text. No importa si la teva història és fascinant, si els teus paràgrafs són massa llargs, els lectors aviat s’avorriran i sortiran de la teva pàgina. Assegura’t d’usar paràgrafs curts i usant paraules poc rebuscades que facilitin la lectura.
  • Busca l’estil i imatge del client: Tots sabem que és important adaptar una pàgina web a l’última tecnologia, però tampoc cal anar sempre a l’última moda del disseny web. Millor emprar un va dissenyar més clàssic a córrer el risc que el teu lloc web sembli antiquat al cap d’uns mesos. Recorda que “menys és més”.
  • Busca la perfecció gràfica: Pot ser que la pàgina web sigui la primera impressió que rebi el visitant sobre una marca o negoci. Què vols que aquests vegin? La resposta està en la teva mà. Només tindrem una oportunitat de causar una bona primera impressió. Les fotos professionals afegiran un atractiu addicional que difícilment podràs substituir amb altres recursos. Envolta’t de bons fotògrafs i el resultat de la web veurà una clara millora.
  • Focalitza’t en la teva escriptura: Algunes pàgines web inclouen banners per generar ingressos extra. No hi ha res dolent en incloure un parell de banners però no converteixis el teu valuosa pàgina web en un tauler d’ anuncis. Això distraurà als teus visitants sobre el contingut de la teva web , el veritable motiu de l’origen de la teva web. No facis un lloc web en un bombardeig comercial perquè els estaràs mostrant la porta de sortida.
  • Tingues en compte el teu públic / target: El primer que has de fer és conèixer la teva audiència i públic objectiu i donar-los el que busquen. La teva web ha de capturar l’essència que reflecteix al teu col · lectiu. No és el mateix crear un bloc per escriure sobre cinema ecandinau independent que escriure sobre receptes vegetarianes. Incloure fotos de grans dimensions i atractives serà necessari en tots dos casos per arribar al cor dels teus lectors .
http://tecno-bip.blogspot.com.es/2010/11/los-mejores-chistes-para-navidad.html
http://tecno-bip.blogspot.com.es/2010/11/los-mejores-chistes-para-navidad.html

esp_ Cinco consejos básicos para los profesionales del diseño web:

  • Texto breve y directo: Las pantallas de los ordenadores no están preparadas para albergar grandes bloques de texto. No importa si tu historia es fascinante, si tus párrafos son demasiado lardos, los lectores pronto se aburrirán y saldrán de tu página. Asegúrate de usar párrafos cortos y usando palabras poco rebuscadas que faciliten la lectura.
  • Busca el estilo e imagen del cliente: Todos sabemos que es importante adaptar una página web a la última tecnología, pero tampoco es necesario ir siempre a la última moda del diseño web. Mejor emplear un diseó más clásico a correr el riesgo de que tu sitio web parezca anticuado al cabo de unos meses. Recuerda que “menos es más”. Y que en el término medio está la virtud. Haz algo acorde a la personalidad de tu cliente y de su público objetivo, así es como conseguirás un buen producto.
  • Busca la perfección gráfica: Puede que la página web sea la primera impresión que reciba el visitante sobre una marca o negocio. ¿Qué quieres que estos vean? La respuesta está en tu mano. Sólo tendremos una oportunidad de causar una buena primera impresión. Las fotos profesionales añadirán un atractivo adicional que dificilmente podrás sustituir con otros recursos. Rodéate de buenos fotógrafos y el resultado de la web verá una clara mejora.
  • Focalízate en tu escritura:Algunas páginas web incluyen banners para generar ingresos extra. No hay nada malo en incluir un par de banners pero no conviertas tu valiosa página web en un tablón de anuncios. Esto distraerá a tus visitantes sobre el contenido de tu web, el verdadero motivo del origen de tu web. No conviertas un sitio web en un bombardeo comercial porque les estarás mostrando la puerta de salida.
  • Ten en cuenta tu público/target: Lo primero que debes hacer es conocer tu audiencia y público objetivo. y darles lo que buscan. Tu web debe capturar la esencia que refleja a tu colectivo objetivo. Color, fuentes, imágenes. No es lo mismo crear un blog para escribir sobre cine ecandinavo independiente que escribir sobre recetas vegetarianas. Incluir fotos de gran tamaño y atractivas será necesario en ambos casos para llegar al corazoncito de tus lectores. 

Fuente: http://lionclick.es/blog/consejos-diseno-web.html

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s