Facebook

Propostes per promocionar el facebook per Nadal / Propuestas para promocionar facebook en Navidad

Avui volem compartir amb vosaltres una proposta de Trisocial.com, propostes per triomfar a Facebook aquest Nadal.

1. Organitzar un concurs de fotos originals nadalenques al teu fanpage incrementarà la participació i viralitat al teu mur , amb tot el positiu que comporta: els seguidors es sentiran motivats i animats , alhora que dotarás al teu mur d’un contingut divertit i certament cridaner .

2. Muntar un concurs de nadales gravats en vídeo. Després de gravar- interpretant un d’ells , els participants podran enllaçar seu audiovisual musical i, amb una senzilla aplicació, els fans podran votar per escollir el guanyador. L’originalitat , la qualitat i la diversió poden ser els criteris aplicables per seleccionar el millor.

3. Impulsar un concurs de felicitacions nadalenques, motivant als nostres seguidors a afilar la seva vena poètica per oferir la felicitació més original i cridanera . A més de conèixer la millor , el contingut obtingut servirà d’inspiració per felicitar després per sms o whatsup en les dates més assenyalades.

4. Sortejar participacions d’un dècim de loteria, entre les persones apuntades prèviament, és una promoció que uneix el toc nadalenc i la passió pels sortejos. Una opció de fer-ho és enviant per twitter un hashtag creatiu que inclogui la menció de la nostra marca.

5. Repartir cupons de descompte o amb incentiu per a l’adquisició dels nostres productes, aprofitant l’època de compres nadalenca.

6. Llançar un concurs de preguntes i respostes sobre els usos nadalencs dels nostres seguidors incrementarà la viralitat i ens permetrà conèixer millor als nostres fans.

7. Converteix la nostra xarxa social en un lloc d’enviament i recepció de felicitacions, animant la participació amb algun tipus de premi, és també una excel · lent alternativa.

8. Adornar la teva fanpage amb una imatge de perfil i una portada d’inspiració nadalenca. Crear l’ambient apropiat, igual que fem a les nostres llar , és molt positiu per a la imatge que la nostra marca projecta.

http://adomx.blogspot.com.es/2011/12/chistes-graficos-de-navidad.html
http://adomx.blogspot.com.es/2011/12/chistes-graficos-de-navidad.html

esp_ Hoy queremos compartir con vosotros una propuesta de Trisocial.com, propuestas para triunfar en Facebook esta Navidad.

1. Organizar un concurso de fotos originales navideñas en tu fanpage incrementará la participación y viralidad en tu muro, con todo lo positivo que conlleva: los seguidores se sentirán motivados y animados, al tiempo que dotarás a tu muro de un contenido divertido y ciertamente llamativo.

2. Montar un concurso de villancicos grabados en vídeo. Después de grabarse interpretando uno de ellos, los participantes podrán enlazar su audiovisual musical y, con una sencilla aplicación, los fans podrán votarlos para elegir el ganador. La originalidad, la calidad y la diversión pueden ser los criterios aplicables para seleccionar el mejor.

3. Impulsar un concurso de felicitaciones navideñas, motivando a nuestros seguidores a afilar su vena poética para ofrecer la felicitación más original y llamativa. Además de conocer la mejor, el contenido obtenido servirá de inspiración para felicitar después por sms o whatsup en las fechas más señaladas.

4. Sortear participaciones de un décimo de lotería, entre las personas apuntadas previamente, es una promoción que aúna el toque navideño y la pasión por los sorteos. Una opción de hacerlo es enviando por twitter un hashtag creativo que incluya la mención de nuestra marca.

5. Repartir cupones de descuento o con incentivo para la adquisición de nuestros productos, aprovechando la época de compras navideña.

6. Lanzar un concurso de preguntas y respuestas sobre los usos navideños de nuestros seguidores incrementará la viralidad y nos permitirá conocer mejor a nuestros fans.

7. Convertir nuestra red social en un lugar de envío y recepción de felicitaciones, animando la participación con algún tipo de premio, es también una excelente alternativa.

8. Adornar tu fanpage con una imagen de perfil y una portada de inspiración navideña. Crear el ambiente apropiado, igual que hacemos en nuestros hogares, es muy positivo para la imagen que nuestra marca proyecta.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.