Aplicacions · APP

Una app pels amants del running / Una app para los amantes del running

Fins ara havíem parlat de l’storytelling però avui hem conegut l’story running, una idea que apliquen els creadors de Runtastic i que consisteix en la gravació d’una història pensada perquè s’escolti mentre els amants de les carreres entrenen.

Si escoltar música no et motiva prou, aquesta aplicació et permet escoltar una història, d’uns 40 minuts de durada, en què l’oient (el corredor) es converteix en el protagonista. D’aquesta manera, es pretén que el temps d’entrenament sigui més agradable. A més, la història té moments diferents que et fan córrer a major o menor velocitat, d’una manera gairebé inconscient.

De moment, la aplicació té històries en alemany i anglès però en breu podrem comptar amb històries en espanyol. Us animeu a fer-la servir?

kappelhumor.blogspot.com
kappelhumor.blogspot.com

esp_ Hasta ahora habíamos hablado del storytelling pero hoy hemos conocido el story running, una idea que aplican los creadores de Runtastic i que consiste en la grabación de una historia pensada para que se escuche mientras los amantes de las carreras entrenan.

Si escuchar música no te motiva lo suficiente, esta aplicación te permite escuchar una historia, de unos 40 minutos de duración, en la que el oyente (el corredor) se convierte en el protagonista. De esta manera, se pretende que el tiempo de entreno sea más agradable. Además, la historia tiene momentos diferentes que te hacen correr a mayor o menor velocidad, de una manera casi inconsciente.

De momento, la aplicación tiene historias en alemán e inglés pero en breve podremos contar con historias en español. ¿Os animáis a usarla?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.