Twitter · Uncategorized

Nou canvi a Twitter / Nuevo cambio en Twitter

Twitter ha fet un nou canvi que segurament ja heu notat: l’aparició de les imatges al timeline sense necessitat de clicar a l’enllaç. Es tracta d’un canvi que es pot ajustar i configurar (surt per defecte, però si vols pots modificar-ho). Personalment, és una opció que m’agrada. Les xarxes socials busquen la rapidesa, per tant, no cal clicar i anar a una nova pàgina, i també la visibilitat màxima, tenir text i imatge junt.

Què us sembla el canvi? Us agrada tenir el TL ple de fotografies? Penseu que molesta? Es convertirà el TL de twitter en un cartell publicitari?

http://blog.midem.com/2010/10/the-challenge-of-twitter-and-facebook-cartoon/twitter-facebook-joke/#.UndffFPsxSg
http://blog.midem.com/2010/10/the-challenge-of-twitter-and-facebook-cartoon/twitter-facebook-joke/#.UndffFPsxSg

esp_ Twitter ha hecho un nuevo cambio que seguramente ya has notado: la aparición de las imágenes en el timeline sin necesidad de hacer clic en el enlace. Se trata de un cambio que se puede ajustar y configurar (sale por defecto, pero si quieres puedes modificarlo). Personalmente, es una opción que me gusta. Las redes sociales buscan la rapidez, por lo tanto, no es necesario pulsar e ir a una nueva página, y también la visibilidad máxima, tener texto e imagen junto.

¿Qué os parece el cambio? ¿Os gusta tener el TL lleno de fotografías? ¿Molestan? ¿Se convertirá el TL de twitter en un cartel publicitario?

Anuncis

4 thoughts on “Nou canvi a Twitter / Nuevo cambio en Twitter

  1. És un canvi interessant, o si més no, útil. Com dieu, és emprenyador haver d’estar clicant enllaços per poder accedir a les imatges. Caldrà veure com evolucionen els següents dies de Twitter per determinar si realment molesta o no tenir les imatge a mà.

  2. Em contesto a mi mateix, és molt útil però si per casualitats de la vida hi ha un retweet massiu de persones a les quals segueixes es crea una repetició infinita de la mateixa imatge. Igualment li dono un +1.

    1. Nosaltres també estem encara provant el nou sistema de Twitter, m’està agradant poder veure les fotografies directament al timeline. Tot i que crec que es perd la continuïtat, aquell seguit de tuits, s’està convertint en una mica facebook? I el mateix passa amb facebook incorporant hashtags. Tots es retroalimenten.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.