Twitter

Twazzup: monitoritzar paraules a Twitter / monitorizar palabras en Twitter

Twazzup és una altra eina per monitoritzar la presència de qualsevol terme a la popular xarxa social dels 140 caràcters. Es tracta d’una utilitat web gratuïta, accessible des de qualsevol navegador.

Per utilitzar aquesta utilitat només hem de connectar-nos amb les nostres credencials de Twitter, després ja podem buscar qualsevol terme que sigui del nostre interès. La plataforma ens mostrarà els últims tweets que inclouen el terme buscat, ordenats per influència, els retweets que inclouen la paraula (amb i sense fotografia adjunta) i altres dades d’interès.

Si treballes en el món del social media segur que t’interessa Twazzup, una utilitat que pot esdevenir una de les teves principals eines de treball.

http://altoschistes.blogspot.com.es/2011_05_01_archive.html
http://altoschistes.blogspot.com.es/2011_05_01_archive.html

esp_Twazzup es otra herramienta para monitorizar la presencia de cualquier término en la popular red social de los 140 caracteres. Se trata de una utilidad web gratuita, accesible desde cualquier navegador.

Para usar esta utilidad sólo tenemos que conectarnos con nuestras credenciales de Twitter, después ya podemos buscar cualquier término que sea de nuestro interés. La plataforma nos mostrará los últimos tweets que incluyen el término buscado, ordenados por influencia, los retweets que incluyen la palabra (con y sin fotografia adjunta) y otros muchos datos de interés.

Si trabajas en el mundo del social media seguro que te interesa Twazzup, una utilidad que puede convertirse en una de tus principales herramientas de trabajo.

Fuente: softandapps

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s