Tecnología

Apple per a tots les butxaques? / ¿Apple para todos los bolsillos?

Apple va presentar ahir, dimarts 22 d’octubre, el nou iPad Air. Una versió, segons informen, més lleugera, fina i amb millor rendiment. La nova tablet de la poma compta amb millores en el maquinari i l’esperada pantalla retina. Estarà disponible a partir de l’1 de novembre a desenes de països-Espanya entre ells-a partir de 499 dòlars, en color negre i platejat. Fa uns dies van anunciar el nou iPhone per a totes les butxaques i ara també aposten per anunciar que Apple aprima i abarateix els ordinadors MacBook Pro. Així, el MacBook Pro de 13 polzades, més fi i lleuger, comptarà amb processador de quatre nuclis i una bateria de fins a nou hores de durada. El preu de sortida serà de 1.329 euros, és a dir, més barat que la seva versió anterior. Mentrestant, el model MacBook Pro de 15 polzades costarà en la seva configuració més bàsica (processador 2.0 GHz Core i7 , 8 GB RAM), 2.029 euros, prop de 200 euros més barat que la seva versió anterior.

Això sí, la companyia ha anunciat que el sistema operatiu US X Mavericks estarà disponible per descarregar de forma gratuïta.

Però quina és la realitat? És Apple apte per a totes les butxaques? Sincerament, creiem que es tracta d’uns preus molt elevats perquè tothom pugui accedir a ells. Realment la tecnologia

Fuente: El Periodico

http://www.tonterias.com/2010/02/humor-chistes-y-videos-sobre-el-ipad/
http://www.tonterias.com/2010/02/humor-chistes-y-videos-sobre-el-ipad/

esp_Apple presentó ayer , martes 22 de octubre , el nuevo iPad Air. Una versión , según informan , más ligera , fina y con mejor rendimiento . La nueva tablet de la manzana cuenta con mejoras en el hardware y la esperada pantalla retina . Estará disponible a partir del 1 de noviembre a decenas de países – España entre ellos- a partir de 499 dólares , en color negro y plateado . Hace unos días anunciaron el nuevo iPhone para todos los bolsillos y ahora también apuestan por anunciar que Apple adelgaza y abarata los ordenadores MacBook Pro . Así , el MacBook Pro de 13 pulgadas , más fino y ligero , contará con procesador de cuatro núcleos y una batería de hasta nueve horas de duración . El precio de salida será de 1.329 euros , es decir , más barato que su versión anterior . Mientras tanto, el modelo MacBook Pro de 15 pulgadas costará en su configuración más básica ( procesador 2.0 GHz Core i7 , 8 GB RAM ) , 2.029 euros , cerca de 200 euros más barato que su versión anterior .

Eso sí , la compañía ha anunciado que el sistema operativo OS X Mavericks estará disponible para descargar de forma gratuita .

Pero cuál es la realidad ? Es Apple apto para todos los bolsillos ? Sinceramente , creemos que se trata de unos precios muy elevados para que todos puedan acceder a ellos . Realmente la tecnología

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s