Twitter · Uncategorized

Twitter obre la porta a l’spam / Twitter abre la puerta al spam

Twitter ha obert la porta a l’spam. I ho ha fet amb una nova possibilitat que ofereix la xarxa social: permetre missatges directes de qualsevol seguidor, sense la necessitat que l’usuari el segueixi. Però a més de facilitar l’spam, també permet una major intromissió i per tant, més saturació de missatges. Així doncs, a partir d’ara, deixarem de veure tuits com “pots seguir-me que vull enviar-te un MD o DM?”

Segons informa El País, sense anunci previ i de moment només per als usuaris més veterans Twitter permet que arribin missatges de gent a la qual no se segueix en la xarxa. Per a això, prèviament cal entrar en configuració i acceptar l’entrada de missatges de seguidors als quals no se segueix.  L’explicació oficial, encara que llarga, no és massa clara: “Generalment, has de seguir a algú abans que tinguin la capacitat d’enviar missatges directes. Si marques aquesta opció, qualsevol usuari de Twitter que et segueixi podrà enviar-te un missatge directe, independentment de si decideixes seguir-lo “.

Aquesta possibilitat afavoreix l’spam, però sembla que propicia que una audiencia muy amplia es pugui comunicar millor i estar més a prop, sobretot en el cas de marques i empreses rebre una comunicació més directa amb el client. La característica està ja habilitada per a  comptes en anglès i en espanyol.

T’animes a canviar la configuració?

 

http://bolsa.elperiodico.com/finanzas-personales/noticias/Chiste-de-la-semana-los-bancos-mas-caros-de-Europa--81362230047b8e27ca864c416c9477f120130909.html
http://bolsa.elperiodico.com/finanzas-personales/noticias/Chiste-de-la-semana-los-bancos-mas-caros-de-Europa–81362230047b8e27ca864c416c9477f120130909.html

esp_ Twitter ha abierto la puerta al spam. Y lo ha hecho con una nueva posibilidad que ofrece la red social: permitir mensajes directos de cualquier seguidor, sin la necesidad de que el usuario le siga. Pero además de facilitar el spam, también permite una mayor intromisión y por tanto, más saturación de mensajes. Así pues, a partir de ahora, dejaremos de ver tuits como “puedes seguirme que quiero enviarte un MD o DM?”

Según informa El País, sin anuncio previo y de momento solo para los usuarios más veteranos Twitter permite que lleguen mensajes de gente a la que no se sigue en la red. Para ello, previamente hay que entrar en configuración y aceptar la entrada de mensajes de seguidores a los que no se sigue.

La explicación oficial, aunque larga, no es demasiado clara: “Generalmente, debes seguir a alguien antes de que tengan la capacidad de enviarte mensajes directos. Si marcas esta opción, cualquier usuario de Twitter que te siga podrá enviarte un mensaje directo, independientemente de si decides seguirlo”.

Esta posibilidad favorece el spam, pero parece que propicia que una audiencia muy amplia se pueda comunicar mejor y estar más cerca, sobre todo en el caso de marcas y empresas recibir una comunicación más directa con el cliente. La característica está ya habilitada para cuentas en inglés y en español.

¿Te animas a cambiar tu configuración?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.