Marqueting

Coneixes l’Storytelling? / Conoces el Storytelling?

L’Storytelling és una tècnica de màrqueting que consisteix a elaborar contingut que contacti emocionalment amb els clients, anar més enllà de la tradicional publicitat, a través d’una història especial que contingui valors associats a la nostra marca. La tècnica de Storytelling es desenvolupa de manera metòdica des dels 90 del segle passat, però els mitjans digitals han resultat ser una eina perfecta per millorar els seus resultats.

Es pot utilitzar gairebé amb qualsevol finalitat, però el seu ús més freqüent és en campanyes de branding, és a dir, associar a la teva marca uns valors determinats. Una bona campanya de Màrqueting Storytelling pot generar uns resultats espectaculars, a més de fomentar moltíssim la viralització.

Ejemplo de Storytelling

esp_ El Storytelling es una técnica de marketing que consiste en elaborar contenido que contacte emocionalmente con los clientes, ir más allá de la tradicional publicidad, a través de una historia especial que contenga valores asociados a nuestra marca. La técnica de Storytelling se viene desarrollando de manera metódica desde los 90 del siglo pasado, pero los medios digitales han resultado ser una herramienta perfecta para mejorar sus resultados.

Se puede utilizar casi con cualquier fin, pero su uso más frecuente es en campañas de branding, es decir, asociar a tu marca unos valores determinados. Una buena campaña de Marketing Storytelling puede generar unos resultados espectaculares, amén de fomentar muchísimo la viralización

Fuente: jorgemelomola.wordpress.com

One thought on “Coneixes l’Storytelling? / Conoces el Storytelling?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s